Asistență rutieră Opel: 59 Lei cu TVA/AN

Asistență rutieră Opel: 59 Lei cu TVA/AN

București. Opel anunță deschiderea sezonului de pregătiri pentru vacanțele de iarnă printr-o ofertă specială la Cardul de Asistență Rutieră...

Asistență rutieră Opel: 59 Lei cu TVA/AN

Oferta este valabilă până la 31 decembrie, însă în afara campaniei costul este de doar 68 de lei cu TVA
Serviciul este oferit gratuit în primul an de la achiziţia maşinii.

București. Opel anunță deschiderea sezonului de pregătiri pentru vacanțele de iarnă printr-o ofertă specială la Cardul de Asistență Rutieră. Valabil timp de 12 luni de la data eliberării, acest program se poate aplica majorității modelelor Opel vândute după anul 2005. În plus, pentru ca grijile să fie complet acoperit, până la finalul anului campania include și o ofertă specială de preț pentru polițele CASCO, asigurarea Cobranded Opel – Allianz fiind disponibilă cu 10% reducere din prețul de listă al fiecărei polițe. Avantajele aduse de cardul de Asistenţă Rutieră asigură mobilitatea permanentă în peste 40 de ţări europene:

1. Asistenţă mobilă

Dacă în eventualitatea unei avarii în care autovehiculul eligibil nu mai poate fi condus, Centrul de Asistenţă Opel va trimite un vehicul de asistenţă pentru a interveni asupra autovehiculului.

2. Remorcare

Dacă autovehicul nu mai poate fi condus ca urmare a unei avarii, nu mai pornește, iar intervenţia asistenţei mobile nu are rezultat, Centrul de Asistenţă Opel va organiza tractarea până la cel mai apropiat Service Opel.

3. Închiriere de autovehicule

Dacă reparaţiile la Service-ul Opel durează mai mult de 24 ore, Centrul de Asistenţă Opel va pune la dispoziţie un autovehicul de schimb in regim rent-a-car.

4. Transport spre sau dinspre casă

Dacă autovehiculul nu mai poate fi condus ca urmare a unei avarii, iar reparaţiile la Service-ul Opel nu se pot finaliza în aceeaşi zi, Centrul de Asistenţă Opel poate acoperi costul unui bilet de tren la clasa întâi.

5. Cazare în regim hotelier

Dacă autovehiculul nu mai poate fi condus ca urmare a unei avarii, se află la cel puţin 80 km de domiciliul şoferului iar reparaţiile necesare pentru a îl face utilizabil nu se pot finaliza în maxim 24 ore de la producerea avariei, iar şoferul are nevoie de un loc de cazare pe timpul nopţii, Centrul de Asistenţă Opel va acoperi costul cazării într-un hotel de maximum 3 stele cu mic dejun inclus în limita a 4 nopţi.

6. Recuperarea/Repatrierea autovehiculului

În cazul în care după reparaţii autovehiculul urmează a fi recuperat de către şofer, Opel Asistență Rutieră va acoperi costul unui bilet de tren la clasa întâi. În cazul în care o astfel de călătorie cu trenul depăşeşte 6 ore, va fi acoperit costul unui bilet de avion la clasa economică.

Centrul de Asistenţă Opel este disponibil la numarul de telefon +40 (21) 317 4690 și asigură deținătorilor cardului dedicat servicii complete în situații în care automobilul nu se mai poate deplasa, de la asistență mobilă și remorcare la închiriere de autovehicule, transport spre sau dinspre casă, cazare în regim hotelier sau recuperarea/repatrierea autovehiculului.

luni, 26 octombrie 2015 - Opel Erebus ★ ★ ★ ★ ★

Adresa sediului Erebus

Str. Ioan Bianu nr. 47
Sector 1, Bucuresti

Telefon

031 005 OPEL
      031 005 6735
0740 EREBUS
      0740 373 287

E-mail

office@opel-erebus.ro

Link-uri recomandateOpel