DECLARAȚIA ADAM OPEL AG CU PRIVIRE LA AFIRMAȚIILE FĂCUTE DE CĂTRE DEUTSCHE UMWELTHILFE

DECLARAȚIA ADAM OPEL AG CU PRIVIRE LA AFIRMAȚIILE FĂCUTE DE CĂTRE DEUTSCHE UMWELTHILFE

Opel respinge vehement afirmațiile Deutsche Umwelthilfe (DUH).

DECLARAȚIA ADAM OPEL AG CU PRIVIRE LA AFIRMAȚIILE FĂCUTE DE CĂTRE DEUTSCHE UMWELTHILFE

Opel respinge vehement afirmațiile Deutsche Umwelthilfe (DUH). Dorim să subliniem încă o dată următorul lucru, valabil pentru toate mașinile noastre: software-ul dezvoltat de GM nu are caracteristici care să detecteze dacă vehiculul este supus unui test de emisii.

Rezultatele presupusului test efectuat de către DUH asupra modelului Zafira sunt neinteligibile. Nu este corect că organizația face afirmații fără să divulge presupusele rezultate, deși acestea au fost solicitate de către noi în multiple ocazii.

După primirea comunicării din partea DUH, inginerii noștri au pus imediat un autovehicul corespunzător (un model Zafira cu motor diesel Euro 6 de 1,6 litri) pe bancul de testare și au realizat și documentat teste suplimentare în conformitate cu reglementările în vigoare – atât pe un banc de testare cu două role, cât și pe unul cu patru role. Rezultatul: valorile respectă limitele legale pentru testarea atât în configurația cu două roți, cât și în cea cu patru roți. Acesta este de altfel și singurul rezultat la care ne așteptam, deoarece acționarea roților din spate sau lipsa acționării acestora nu influențează sistemul de emisii. Acest lucru înseamnă că afirmațiile sunt în mod clar false și nefondate.

O abordare precum cea sugerată de DUH ar fi în contradicție cu integritatea noastră, valorile noastre și munca inginerilor noștri. Suntem angajați să respectăm pragurile privind emisiile de gaze de eșapament pentru toate autovehiculele noastre. Avem implementate procese clare la nivel global, prin care ne asigurăm că produsele noastre respectă toate standardele privind emisiile aplicabile pentru piețele unde sunt comercializate.

miercuri, 18 noiembrie 2015 - Opel Erebus ★ ★ ★ ★ ★

Adresa sediului Erebus

Str. Ioan Bianu nr. 47
Sector 1, Bucuresti

Telefon

031 005 OPEL
      031 005 6735
0740 EREBUS
      0740 373 287

E-mail

office@opel-erebus.ro

Link-uri recomandateOpel