DR. NEUMANN, CEO OPEL GRUP, ANUNŢĂ ULTIMA GENERAŢIE A OPEL ASTRA, UN MODEL COMPLET NOU

DR. NEUMANN, CEO OPEL GRUP, ANUNŢĂ ULTIMA GENERAŢIE A OPEL ASTRA, UN MODEL COMPLET NOU

Rüsselsheim. Continuând o tradiţie de opt decenii de modele Opel compacte, CEO-ul Opel Grup, Dr. Karl-Thomas Neumann, va dezvălui modelul Astra...

DR. NEUMANN, CEO OPEL GRUP, ANUNŢĂ ULTIMA GENERAŢIE A OPEL ASTRA, UN MODEL COMPLET NOU

  • Cea de-a 11-a generaţie a modelului compact Opel va fi vedeta Salonului Auto de la Frankfurt din septembrie
  • Dr. Neumann, CEO Opel Grup, promite un autovehicul eficient, uşor şi spaţios

Rüsselsheim.  Continuând o tradiţie de opt decenii de modele Opel compacte, CEO-ul Opel Grup, Dr. Karl-Thomas Neumann, va dezvălui modelul Astra complet nou în cadrul Salonului Auto Internaţional de la Frankfurt (17-27 septembrie 2015). În prezent, pot fi văzute doar prototipurile de dezvoltare complet camuflate, dar Dr. Neumann promite că noul Astra are „un design extraordinar”, cea mai înaltă clasă de eficienţă şi foarte multe inovaţii. Dr. Neumann a stabilit noi priorităţi de dezvoltare pentru cea de-a 11-a generaţie a autovehiculului compact Opel care a pornit de la o coală albă de hârtie, rezultând un autovehicul revoluţionar, mult mai eficient din toate punctele de vedere.

Spaţiul este utilizat într-un mod eficient: în timp ce dimensiunile exteriorului au fost reduse, spaţiul destinat ocupanţilor noului Astra a crescut substanţial. De asemenea, echipele de ingineri care se ocupă de dezvoltarea noului Astra au redus dramatic greutatea acestuia. Acest lucru îl va face mult mai agil şi are un impact extrem de favorabil asupra consumului de carburant. De asemenea, Dr. Neumann a confirmat că, în urma celei mai mari ofensive de sisteme de propulsie din istoria Opel, noul Astra va fi propulsat doar de motoare de ultimă generaţie.

Modelele compacte Kadett şi Astra, cu un volum de producţie de peste 24 de milioane de unităţi până în prezent, au reprezentat piesa de bază din portofoliul Opel încă de când primul autovehicul compact a părăsit linia de asamblare. Cu fiecare generaţie Kadett, Opel a făcut mobilitatea individuală accesibilă pentru milioane de oameni din întreaga lume şi mai multe generaţii ale modelului Astra au adus tehnologii inovatoare din clasa superioară în segmentul autovehiculelor compacte accesibile,” a declarat Dr. Neumann. „Fiecare generaţie a ridicat ştacheta în materie de siguranţă, confort şi eficienţă. Încă o dată, noul Astra va stabili noi standarde în clasa autovehiculelor compacte.

Printre altele, va fi primul model Opel nou care va fi lansat cu serviciul unic conectat Opel OnStar, gata să vă ofere asistenţă şi ajutor 24 de ore pe zi, 365 de zile pe an.”

luni, 11 mai 2015 - Opel Erebus ★ ★ ★ ★ ★

Adresa sediului Erebus

Str. Ioan Bianu nr. 47
Sector 1, Bucuresti

Telefon

031 005 OPEL
      031 005 6735
0740 EREBUS
      0740 373 287

E-mail

office@opel-erebus.ro

Link-uri recomandateOpel