Jurgen Klopp își schimbă clubul, dar nu și mașina de serviciu

Jurgen Klopp își schimbă clubul, dar nu și mașina de serviciu

In cadrul conferinţei de presă oficiale, Jürgen Klopp, ambasadorul mărcii Opel/Vauxhall, a fost prezentat ca fiind noul manager al echipei de fotbal Liverpool FC.

Jurgen Klopp își schimbă clubul, dar nu și mașina de serviciu

Klopp este noul manager al Liverpool FC
Antrenorul rămâne în continuare ambasador al mărcii Opel/Vauxhall

Rüsselsheim/Liverpool – În cadrul conferinţei de presă oficiale, Jürgen Klopp, ambasadorul mărcii Opel/Vauxhall, a fost prezentat ca fiind noul manager al echipei de fotbal Liverpool FC. Liverpool, de 18 ori campioană a Angliei şi de 8 ori câştigătoare a cupelor europene (5 titluri de campioană Liga Campionilor UEFA, 3 titluri de campioană UEFA Europa League), şi-a dorit să revină pe culmile din trecut cu fostul antrenor al echipei Borussia Dortmund. După şapte sezoane ca antrenor al echipelor din Mainz şi Dortmund, Liverpool va reprezenta primul post peste graniţe pentru Klopp.

„De abia aştept această nouă provocare, deoarece Liverpool este un club foarte special pentru mine. Mi-am planificat o pauză mult mai mare, însă evenimentele şi întâmplările din ultimele două săptămâni m-au forţat să acţionez. Apoi totul s-a întâmplat foarte repede şi de mâine înainte voi reveni la putere maximă,” a declarat Jürgen Klopp cu privire la noua sa poziţie.

Club nou, jucători noi, ligă nouă, limbă nouă şi condus pe partea stângă – o mulţime de lucruri cu care trebuie să se obişnuiască în noul mediu. Cu toate acestea, un singur lucru rămâne la fel. Noul antrenor va fi în continuare ambasadorul internaţional al mărcii Opel/Vauxhall. De asemenea, nu vor exista probleme majore de adaptare la Liverpool, de vreme ce marca înrudită a Opel, Vauxhall, este partenerul auto britanic oficial al clubului. Vauxhall sponsorizează şi echipele naţionale ale Angliei, Scoţiei, Ţării Galilor şi Irlandei de Nord.

„Suntem foarte bucuroşi că ambasadorul mărcii noastre a acceptat o astfel de sarcină dificilă. Suntem foarte fericiţi că îşi va putea conduce în continuare mașina oficială de serviciu, Insignia,” a declarat Dr. Karl-Thomas Neumann, CEO-ul Opel Group despre mutarea lui Jürgen Klopp în Anglia.

Privind în urmă, ne-am putea gândi că Opel ştia deja despre planurile lui Jürgen Klopp de ceva vreme. În reclamele TV din trecut ale Opel în care apărea Jürgen Klopp, mașinile erau aproape întotdeauna de culoare neagră, corespunzând culorilor fostului său club din Dortmund, însă acum, noile reclame TV Opel îl prezintă pe Jürgen Klopp provocând clasa premium cu un model Astra nou, de culoare roşie. Acum obiectivul lui va fi să provoace echipele conducătoare din Manchester şi Londra cu „Roşii” (Reds) din Liverpool.

luni, 26 octombrie 2015 - Opel Erebus ★ ★ ★ ★ ★

Adresa sediului Erebus

Str. Ioan Bianu nr. 47
Sector 1, Bucuresti

Telefon

031 005 OPEL
      031 005 6735
0740 EREBUS
      0740 373 287

E-mail

office@opel-erebus.ro

Link-uri recomandateOpel