Noul Astra pentru circuitul de curse: Opel consolidează cursele pentru clienţi

Noul Astra pentru circuitul de curse: Opel consolidează cursele pentru clienţi

Opel îşi extinde activităţile la nivelul curselor de turisme pentru clienţi.

Noul Astra pentru circuitul de curse: Opel consolidează cursele pentru clienţi

Rüsselsheim.  Opel îşi extinde activităţile la nivelul curselor de turisme pentru clienţi. Având la bază noul Astra, care îşi va sărbători premiera mondială în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt (IAA) din luna septembrie a acestui an, divizia sporturilor cu motor a producătorului de autovehicule din Rüsselsheim a dezvoltat un turism în conformitate cu reglementările actuale ale curselor TCR naţionale şi internaţionale pentru clienţi.

Inaugurate în 2015, cursele TCR au la bază un concept cu trei piloni, care include campionate naţionale şi continentale, împreună cu campionatul global TCR International Series – toate acestea având exact aceleaşi regulamente tehnice. Prin urmare, un autovehicul TCR poate fi folosit în întreaga lume, fără să necesite modificări tehnice. Motoarele de doi litri, cu supraalimentare, dezvoltă o putere de 330 cp şi un cuplu maxim de 410 Nm.

„Cursele de turisme au reprezentat întotdeauna o parte importantă a companiei Opel. Filozofia noilor campionate TCR corespunde ideii noastre de curse pentru clienţi. Vrem să le oferim echipelor private ambiţioase o platformă pentru captivantul sport la costuri rezonabile,” a afirmat Tina Müller, CMO Opel Group.

Opel Astra TCR se află în prezent în curs de dezvoltare, iar specificaţiile tehnice vor fi anunţate ulterior. Testarea noului turism pentru clienţi este programată să înceapă în luna octombrie.

miercuri, 5 august 2015 - Opel Erebus ★ ★ ★ ★ ★

Adresa sediului Erebus

Str. Ioan Bianu nr. 47
Sector 1, Bucuresti

Telefon

031 005 OPEL
      031 005 6735
0740 EREBUS
      0740 373 287

E-mail

office@opel-erebus.ro

Link-uri recomandateOpel