Noul Opel Astra, în România de la 15.600 Euro cu TVA

Noul Opel Astra, în România de la 15.600 Euro cu TVA

Frankfurt/București. Premiera mondială a noii generaţii Astra a avut loc la Frankfurt astăzi, 15 septembrie, și începând de acum modelul se poate comanda și la partenerii Opel din România.

Noul Opel Astra, în România de la 15.600 Euro cu TVA

Frankfurt/București. Premiera mondială a noii generaţii Astra a avut loc la Frankfurt astăzi, 15 septembrie, și începând de acum modelul se poate comanda și la partenerii Opel din România.

 

Cu un design nou, noul Opel Astra este propulsat exclusiv de motoare de nouă generație și dispune de numeroase sisteme de siguranță și asistență, care sunt de neegalat în această clasă sau chiar își au premiera în acest segment. Printre ele se numără IntelliLux LED® Matrix, sistemul de iluminare în matrice revoluționar fără orbire, următoarea generație a sistemului de infotainment IntelliLink sau scaun șofer cu funcții wellness, precum masaj și ventilație. Pentru a integra aceste schimbări semnificative, nivelurile de echipare configurate pentru Astra sunt începând cu noua generație Selection, Enjoy, Inovation și Dynamic.

 

Prețul de pornire al noului Astra 5 uși este de 15.600 euro, cu TVA, aferent versiunii Selection cu propulsorul de 1,4 litri și 100 CP. Aceasta reprezintă totodată varianta de bază dintre puterile motoarelor pe benzină, în timp ce plaja de puteri disponibile va ajunge până la 200 CP. Motorul turbo 1.0 ECOTEC cu injecţie directă aduce performanțe de 4,2 l/100 km consum mediu și o valoare a emisiilor de 96 g CO2/km și este disponibil pe modelul Astra începând de la 16.800 euro. Toate motoarele pe benzină şi diesel au o cilindree de până la 1,6 litri și combină cel mai înalt nivel de eficienţă cu reacţii excelente, o rulare uniformă şi un nivel de zgomot redus. Printre ele se numără și propulsorul complet nou 1.4 ECOTEC turbo cu injecţie directă cu patru cilindri, care își are debutul în echiparea noului Astra. Motorul, cu un design ce asigură reducerea greutăţii, integral din aluminiu, este disponibil cu o putere de 92 kW/125 cp sau de 110 kW/150 cp și asigură un cuplu maxim de până la 245 Nm.

 

Noua generaţie de scaune ergonomice premium, certificate AGR asigură un confort suplimentar datorită combinaţiei unice dintre funcţiile de reglare a suportului lateral, de masaj şi de memorare şi cea de ventilaţie. Pachetulcu scaun pentru șofer cu masaj, reglabil pe 16 direcții, cu memorie, încălzire și ventilație și scaun pasager cu încălzire și ventilație este disponibil la prețul de 2.300 Euro cu TVA. Numeroase alte funcții și pachete includ opțiuni precum scaune spate încălzite sau comenzi pe volan și volan încălzit.

 

Noul Astra este un deschizător de drumuri în materie de tehnologii pentru confort şi siguranţă, dar și de conectivitate. Noua versiune a sistemului IntelliLink cu ecran tactil color 7 inch și proiectarea smartphone-ului via Apple CarPlay şiAndroid Auto este standard începând cu echiparea Enjoy și este disponibil la Selection pentru 450 Euro cu TVA. Iluminarea inteligentă cu matrice cu LED-uri IntelliLux LED®Matrix din echiparea noului Astra, care asigură în mod automat o iluminare optimă în faza de drum, fără a-i orbi pe ceilalţi şoferi, reprezintă o noutate absolută şi o caracteristică de siguranţă complet nouă în segment.

 

Superopțiunea are un preț extrem de competitiv în segment, de doar 1.100 euro cu TVA. Mai mult, pachetul Innovation ce include Navi 900 IntelliLink și sistemul IntelliLux LED® Matrix este disponibil pentru doar 1.300 Euro cu TVA, iar numeroase alte combinații pun în valoare atât funcțiile prin care Astra își impune prezența în clasa compactă, cât și accesibilitata acestora.

miercuri, 23 septembrie 2015 - Opel Erebus ★ ★ ★ ★ ★

Adresa sediului Erebus

Str. Ioan Bianu nr. 47
Sector 1, Bucuresti

Telefon

031 005 OPEL
      031 005 6735
0740 EREBUS
      0740 373 287

E-mail

office@opel-erebus.ro

Link-uri recomandateOpel