NOUL OPEL ASTRA, RECUNOAȘTERE ÎN ROMÂNIA: „MAȘINA LUNII OCTOMBRIE” ȘI „VOLANUL DE AUR”

NOUL OPEL ASTRA, RECUNOAȘTERE ÎN ROMÂNIA: „MAȘINA LUNII OCTOMBRIE” ȘI „VOLANUL DE AUR”

București. Noul Opel Astra a câștigat aprecierea publicului roman încă înainte de lansarea pe piața locală, programată pentru această lună. Reputația...

NOUL OPEL ASTRA, RECUNOAȘTERE ÎN ROMÂNIA: „MAȘINA LUNII OCTOMBRIE” ȘI „VOLANUL DE AUR”

În octombrie concursul organizat de Radio România a fost câștigat de noul Astra
Cititorii AUTO BILD România au votat Astra “Volanul de aur” în clasa lui

București. Noul Opel Astra a câștigat aprecierea publicului roman încă înainte de lansarea pe piața locală, programată pentru această lună. Reputația Astra și detaliile cu privire la calitățile celei de-a 11-a generații a modelului compact al Opel i-au precedat sosirea, iar publicul a fost deja convins de punctele forte ale mașinii: aspect redefinit la exterior, alături de un interior complet reproiectat, greutate semnificativ redusă, motorizări noi și eficiente. Acestora li se adaugă sisteme, funcții și echipări neașteptate în categoria din care face parte.

AUTO BILD România: Opel Astra, “Volanul de aur” la “Clasa Compactă și Crossover”

Astfel de argumente au determinat cititorii AUTO BILD România să își acorde votul noului Opel Astra, model care a întrunit în această ediție a competiției cel mai mare număr de adeziuni, indiferent de categoriile de încadrare. Mai mult, noul Astra este mașina care s-a detașat cel mai mult de următorul clasat în topul categoriei. Modelul Opel a ocupat locul 1 cu 1.559 de voturi, următorul clasat adunând 592 de voturi.

În aceeași competiție a fost inclus și noul Opel KARL, a cărui performanță este de asemenea lăudabilă, luând în considerare faptul că modelul nu a avut încă lansarea pe piețele din regiunea nostră. În aceste condiții, KARL s-a clasat pe un meritoriu loc 2 la “Clasa mini și mică”, la doar 288 de voturi de primul clasat, un model veteran al industriei auto.

Amploarea participării la secțiunea pe România a concursului “Volanul de Aur” desfășurată de AUTO BILD a fost de aproape 22.000 de opțiuni, exprimate pentru mașini încadrate în 7 clase de concurs.

O prezență puternică a reprezentat noul Astra și în competiția organizată lunar de către postul public de radio. Luna octombrie a fost dedicată clasei compacte, iar Astra s-a impus fără echivoc în fața celorlalți patru concurenți, adunând 60% din voturile participanților. Conform celor mai recente date de audienţă furnizate cu mai puțin de două luni în urmă de către Asociaţia pentru Radio Audienţă, Radio România Actualităţi îşi menţine poziţia de lider pe piaţa de radio din România, având o cotă de piaţă de 13,8% la nivel naţional, 14,4% în mediul urban şi de 14,8% în Bucureşti.

Noul Astra s-a aflat constant în atenția publicului începând din luna august, când la București a avut loc o prezentare dedicată exclusiv presei auto, o premieră pentru Opel în România, întrucât a avut loc înainte de lansarea mondială. Aceasta a fost urmată de debutul internațional al modelului, la Salonul Auto de la Frankfurt din septembrie, în timp ce, la doar o săptămână de la încheierea acestuia, noul Astra a fost prezentat în premieră publicului român la evenimentul de profil desfășurat la București.

„Safetybest 2015”: recunoaștere europeană pentru sistemul inteligent de iluminare al Astra

Finalul lunii octombrie a adus și vestea că noul Opel Astra a câştigat premiul „SAFETYBEST 2015” datorită sistemului avangardist de iluminare adaptivă cu matrice de lumină IntelliLux LED®. Premiul este decernat de către juriul AUTOBEST, alcătuit din jurnalişti specializați, independenţi, din 26 de ţări europene. Părerea juriului a fost: „Tehnologia matricei de lumină reprezintă o inovaţie în materie de sisteme de iluminare pentru autovehicule. După teste îndelungate realizate de mulţi membri ai juriului AUTOBEST, sistemul s-a dovedit a fi atât de eficient încât a căpătat apelativul de «magic».” Prin câştigarea premiului, Astra continuă succesul înregistrat de Corsa, model care a primit titlul de AUTOBEST, acordat autoturismului cu cel mai bun raport calitate-preţ din Europa, în anul 2015.

Totodată, noul Astra este unul dintre cele 5 modele calificate în finala concursului AUTOBEST 2016, al cărui rezultat va fi determinat înainte de finalul anului.

miercuri, 18 noiembrie 2015 - Opel Erebus ★ ★ ★ ★ ★

Adresa sediului Erebus

Str. Ioan Bianu nr. 47
Sector 1, Bucuresti

Telefon

031 005 OPEL
      031 005 6735
0740 EREBUS
      0740 373 287

E-mail

office@opel-erebus.ro

Link-uri recomandateOpel