NOUL OPEL INSIGNIA, CONECTAT LA CEEA CE CONTEAZĂ

NOUL OPEL INSIGNIA, CONECTAT LA CEEA CE CONTEAZĂ

Nnoua generaţie Opel Insignia - automobilul care ţine utilizatorul conectat cu business-ul şi familia.

NOUL OPEL INSIGNIA, CONECTAT LA CEEA CE CONTEAZĂ

Opel a lansat noua generaţie Insignia,automobilul care ţine utilizatorul conectat cu business-ul şi familia.

Opel Insignia vine pe piaţa românească cu o propunere pe care este greu să o refuzi: eşti mereu conectat la ce este important. Prin sistemul inovator IntelliLink, smartphone-ul devine un gadget perfect integrat în maşină. Poţi accesa simplu şi intuitiv universul tău digital, poţi comunica oricând cu partenerii de business sau cu familia, prin ecranul tactil de 8”, prin touchpad ori prin comenzile vocale şi cele de pe volan.

Lansarea pentru piaţa din România a debutat cu o zi adresată clienţilor din zona corporate, ce au avut ocazia să testeze în premieră noul Opel Insignia. Reprezentanţii Opel au susţinut seminarii în care au prezentat caracteristicile definitorii ale maşinii, iar instructorii Şcolii de Conducere Defensivă “Titi Aur” au demonstrat manevrabilitatea extremă a automobilului, dublată de o siguranţă şi un confort la superlativ. Răzvan Fodor, amfitrionul eventimentului, s-a arătat încântat de performanţele şi de ţinuta maşinii.

A doua zi, a fost rândul publicului larg să intre în contact cu noul Opel Insignia. Lansarea a îmbrăcat forma unui show electrizant, susţinut de energicul Horia Brenciu şi prezentat de carismatica Jojo. Cei prezenţi în Piaţa Constituţiei au putut admira designul elegant al automobilului, în timp ce Horia Brenciu & The HB Band au dus nivelul emoţiilor din piaţă la cote ridicate.

Lansarea noului Insignia s-a finalizat cu test drive-ul destinat publicului, organizat tot în Piaţa Constituţiei. Cei interesaţi de maşină au aflat despre concursul “În team building cu Insignia”, prin care un grup de maxim 10 prieteni sau parteneri de afaceri poate pleca într-o mini-vacanţă cu trei automobile Insignia.

Opel Insignia susţine activ conectivitatea permanentă cu ce este important – afacerea, familia şi prietenii. Modelul integrează tehnologii de ultimă oră în domeniu, însă se plasează sub preţul generaţiei anterioare. Noul Insignia este disponibil pentru testare în showroomurile Opel din Bucureşti şi din ţară.

luni, 15 decembrie 2014 - Opel Erebus ★ ★ ★ ★ ★

Adresa sediului Erebus

Str. Ioan Bianu nr. 47
Sector 1, Bucuresti

Telefon

031 005 OPEL
      031 005 6735
0740 EREBUS
      0740 373 287

E-mail

office@opel-erebus.ro

Link-uri recomandateOpel