Ofertele noastre acum și pe mobil

Ofertele noastre acum și pe mobil

Pentru ca știm cât de important este sa beneficiezi de serviciile noastre oriunde te-ai afla, am lansat noua aplicație mobila pentru Android și iOS

Ofertele noastre acum și pe mobil

“Opel Erebus” este acum și pe telefonul tău mobil! Pentru ca știm cât de important este sa beneficiezi de serviciile noastre oriunde te-ai afla, am lansat noua aplicație mobila pentru Android și iOS. Cu ajutorul acesteia vei putea face o programare la service-ul “Opel Erebus”, vei fi la curent cu toate promoțiile și ofertele noastre și vei putea discuta cu unul dintre consultanții noștri, iar asta nu este tot. Aplicația îți pune la dispoziție șase meniuri principale: Service, Vânzări, Mașini, Contact, Mesaje și Datele Mele.

Funcția de notificare prin mesaje te va anunța când comanda ta de service este gata sau atunci când exista campanii de rechemare în service. Când deschidem prima data aplicația, se va afișa meniul de logare. Dacă dețineți o parolă de utilizator de la Opel Erebus o introduceți în căsuță “Parola” și apăsați butonul “Autentificare”.
Dacă nu dețineți o parola de utilizator va puteți autentifica ca și oaspete al aplicației. De asemenea, puteți reveni oricând în acest meniu și introduce o parola de autentificare de la Opel Erebus în momentul în care ați primit una, sau dacă v-ați autentificat din greșeală ca și oaspete.

Aplicația este ușor de folosit, iar pentru funcționarea completă a acesteia veți avea nevoie de o legătura activă de internet.
Aplicația mobilă “Opel Erebus” poate fi descărcată gratuit din App Store și Magazinul Google Play.

DESCARCĂ APLICAȚIA

google apple
 

CONSULTĂ GHIDUL DE UTILIZARE AL APLICAȚIEI

 

vineri, 29 mai 2015 - Opel Erebus ★ ★ ★ ★ ★

Adresa sediului Erebus

Str. Ioan Bianu nr. 47
Sector 1, Bucuresti

Telefon

031 005 OPEL
      031 005 6735
0740 EREBUS
      0740 373 287

E-mail

office@opel-erebus.ro

Link-uri recomandateOpel