OPEL AMPERA

OPEL AMPERA

Automobilul electric cu autonomie extinsă, disponibil pe piaţa de închirieri zilnice prin Europcar

OPEL AMPERA

Opel, unul dintre cei mai mari producatori auto din Europa, și Europcar, liderul în închirieri auto din Europa, au anunţat astăzi că 30 de Opel Ampera, mult premiatul model electric cu autonomie extinsă, sunt disponibile pentru închiriere în contracte pe termen scurt. De la începutul lunii martie, Opel Ampera a fost disponibil pentru închiriere în Amsterdam (Olanda), iar de acum înainte este disponibil în Frankfurt (Germania) şi Bruxelles (Belgia).

Pentru a sprijini acest efort în promovarea mobilităţii electrice, Opel şi Europcar planifică o campanie comună de comunicare în Germania, cu vizibilitate în aeroporturi, cu activităţi online şi social media, şi puncte de vânzare în toate spaţiile de închiriere Europcar.

Suntem foarte bucuroşi să putem oferi clienţilor noştri Opel Ampera şi că putem facilita expansiunea maşinilor electrice. În plus, cu soluţa unică a pachetului de baterii şi a autonomiei extinse, Ampera este perfect adaptat pentru piaţa noastră de închiriere pe termen scurt. Acest parteneriat ilustrează încă o dată voinţa noastră de a-i ajuta pe clienţii noştri să „consume” într-un mod mai bun şi mai curat, oferindu-le posibilitatea de a alege”, a declarat Roland Keppler, Chief Executive Officer al Grupului Europcar.

Ampera are o autonomie de peste 500 de kilometri şi combină toate caracteristicile pe care clienţii noştri le aşteaptă de la o mașină de zi cu zi, cu utilizare normală”, spune Enno Fuchs, Director Opel pentru E-mobilitate. „Modelul Ampera a câştigat multe premii internaţionale, inclusiv Maşina Anului 2012. Nu doar că Ampera câştigat aprecierea mass-media, dar este foarte atractivă pentru clienţii noştri, iar includerea în programul de închiriere Europcar este o dovadă suplimentară a calităților acestei maşini electrice. „

Sistemul ar putea fi extins pentru alte oraşe şi la alte ţări din Europa în 2012.

Despre Adam Opel AG

Opel, unul dintre cei mai mari producători de automobile din Europa, a fost fondat în 1862 la Rüsselsheim, Germania. Compania cu sediul la Rüsselsheim, alături de brandul-soră în Marea Britanie, Vauxhall, vinde autovehicule în peste 40 de ţări. Compania are fabrici şi centre de dezvoltare în şapte ţări europene şi are 40.000 de angajați. (decembrie 2011). În 2011, Opel a vândut peste 1.2 milioane de autoturisme şi vehicule comerciale uşoare în Europa, realizând o cotă de piaţă de 6,1 la sută. Cu introducerea pe piaţă a modelului electric Ampera, compania a fondat un nou segment pe piaţa auto europeană şi subliniază rolul său ca un trendsetter pentru soluţii progresive de mobilitate.

Despre Europcar

Europcar este lider în servicii de închiriere de maşini din Europa. Prezentă în 140 de ţări, compania oferă clienților acces la cea mai mare reţea de închiriere auto din lume, prin operaţiuni proprii, francize şi parteneriate. Cu 6.500 de angajați dedicați satisfacției clientului şi o flotă medie de 190.000 de vehicule, Europcar este conştient de responsabilităţile sale cetăţeneşti. Câştigător al premiului World Travel ce certifică liderul mondial în transport verde, Europcar a fost onorat cu premiul și în 2010, şi în 2011. Europcar este deţinut de Eurazeo.

luni, 15 decembrie 2014 - Opel Erebus ★ ★ ★ ★ ★

Adresa sediului Erebus

Str. Ioan Bianu nr. 47
Sector 1, Bucuresti

Telefon

031 005 OPEL
      031 005 6735
0740 EREBUS
      0740 373 287

E-mail

office@opel-erebus.ro

Link-uri recomandateOpel