OPEL ESTE LIDER ÎN ANDROID AUTO ŞI APPLE CARPLAY

OPEL ESTE LIDER ÎN ANDROID AUTO ŞI APPLE CARPLAY

Rüsselsheim. Începând din această vară, Opel va începe oferirea integrării telefonului la bordul modelelor sale prin Apple CarPlay şi Android Auto...

OPEL ESTE LIDER ÎN ANDROID AUTO ŞI APPLE CARPLAY

  • Următoarea generaţie Opel Astra va fi primul model din clasa sa care va asigura compatibilitatea cu ambele soluţii
  • În curând va fi anunţată integrarea telefonului şi pentru alte modele Opel

 

Rüsselsheim.  Începând din această vară, Opel va începe oferirea integrării telefonului la bordul modelelor sale prin Apple CarPlay şi Android Auto.

 

Începând cu următoarea generaţie a modelului Astra, a cărei premieră mondială va avea loc la Salonul Auto Internaţional de la Frankfurt (17 – 27 septembrie), Opel va începe implementarea Android Auto şi Apple CarPlay pe modelele sale mini, mici, compacte şi medii începând cu anul de fabricație 2016.

 

„Integrarea telefonului este o modalitate inteligentă şi simplă de a utiliza smartphone-ul la bordul autovehiculului”, a declarat Dr. Karl-Thomas Neumann, CEO Opel. „Oferim integrarea telefoanelor cu Apple CarPlay şi Android Auto în gama noastră de modele, la cele mai atrăgătoare preţuri de pe piaţă. Aceste aplicaţii, în plus față de Opel OnStar, asistentul nostru personal de service şi conectivitate, demonstrează încă o dată că jucăm un rol de lider în a asigura clienţilor posibilitatea de a se conecta la mașinile lor.”

 

Noua generaţie a conceptului de infotainment Opel IntelliLink le oferă proprietarilor un mod facil de a accesa atât Android Auto, cât şi Apple CarPlay. Sistemul R 4.0 IntelliLink va fi compatibil cu integrarea telefoanelor cu Apple CarPlay şi Android Auto pentru modele Opel fabricate la începului lui 2016, compatibilitatea Android Auto cu sistemele Touch R 700 şi Navi 900 IntelliLink urmând să devină disponibilă în cursul anului 2016.

 

Fiecare sistem se bazează pe funcțiile smartphone-urilor pe care utilizatorii le folosesc cel mai des. Android Auto este construit în jurul Google Maps, Google Now şi poate dialoga cu Google, dar are şi o gamă în creştere de aplicaţii de mesagerie şi audio, care include WhatsApp, Skype, Google Play Music, Spotify şi playere pentru podcasturi. O listă completă a aplicaţiilor compatibile este disponibilă la adresa Android.com/auto.

 

Apple CarPlay preia funcţiile iPhone şi le afişează pe display-ul autovehiculului într-un mod inteligent şi simplu. Aceasta le permite şoferilor să efectueze apeluri telefonice, să trimită şi să primească mesaje şi să asculte muzică direct prin intermediul ecranului tactil sau prin comandă vocală, cu ajutorul Siri.

 

Aplicaţiile compatibile cu Apple CarPlay includ Telefon, Mesaje, Hărţi, Muzică şi aplicaţii terţe compatibile. O listă completă a acestor aplicaţii este disponibilă la adresa Apple.com/ios/carplay. Utilizarea oricărei aplicaţii la bordul unui model Opel compatibil este foarte simplă. Atunci când nu este conectat un telefon, pe ecranul tactil al sistemului de infotainment este vizibilă o pictogramă a unui proiector, care apoi se modifică pentru a indica fie Apple CarPlay, fie Android Auto (în funcţie de aplicaţia instalată) la conectarea unui telefon compatibil prin USB. Pentru Android Auto este necesar un telefon ce utilizează sistemul de operare Android Lollipop 5.0 sau o versiune superioară, iar pentru Apple CarPlay este necesar un iPhone 5 sau o versiune ulterioară.

 

Aplicaţiile compatibile trebuie descărcate pe telefon înainte de utilizare. Sunt aplicabile politica de confidenţialitate şi condiţiile de utilizare Apple şi Google. Pot fi aplicate, de asemenea, tarife pentru traficul de date.

 

Începând cu anul de producție 2016, modelele Meriva, Mokka, modelele actuale GTC Astra, Astra sedan, Zafira Tourer şi Cascada cu sistemele de infotainment Navi 650 sau CD600/Navi 950 IntelliLink vor asigura o aplicaţie integrată pentru AUPEO! Personal Radio.

Sistemele de infotainment Opel disponibile cu aplicaţiile Apple CarPlay şi Android Auto în cursul anului 2016
R 4.0 IntelliLink Touch R700/Navi 900 IntelliLink
Următoarea generaţie Astra Următoarea generaţie Astra
Corsa Insignia
ADAM

 

joi, 4 iunie 2015 - Opel Erebus ★ ★ ★ ★ ★

Adresa sediului Erebus

Str. Ioan Bianu nr. 47
Sector 1, Bucuresti

Telefon

031 005 OPEL
      031 005 6735
0740 EREBUS
      0740 373 287

E-mail

office@opel-erebus.ro

Link-uri recomandateOpel