OPEL ÎN ROMÂNIA: 10,17%, COTĂ DE PIAȚĂ LUNARĂ ISTORICĂ

OPEL ÎN ROMÂNIA: 10,17%, COTĂ DE PIAȚĂ LUNARĂ ISTORICĂ

București. Luna trecută a punctat pentru Opel un record important în performanțele ultimilor ani. Conform raportului lunar APIA, Opel a înregistrat în august 2015 o cotă de piață de 10,17%, un maxim pentru marcă în perioada recentă.

OPEL ÎN ROMÂNIA: 10,17%, COTĂ DE PIAȚĂ LUNARĂ ISTORICĂ

  • Ianuarie – august 2015: Opel, creștere aproape dublă comparativ cu cea a pieței față de aceeași perioadă a anului trecut

 

București. Luna trecută a punctat pentru Opel un record important în performanțele ultimilor ani. Conform raportului lunar APIA, Opel a înregistrat în august 2015 o cotă de piață de 10,17%, un maxim pentru marcă în perioada recentă. Raportat la concurență, valoarea înregistrată aduce Opel în topul producătorilor, plasând brandul pe un loc pe podiumul vânzărilor lunii august. În același timp, pentru perioada ianuarie – august, cifrele de piață actuale indică urcarea unui loc în clasamentul vânzărilor.

 

Volumul unităților comercializate de Opel în 2015 până în luna august inclusiv este 3.835 de unități. Această valoare indică faptul că evoluția Opel este una pozitivă inclusiv raportat la propriile performanțe anterioare, nu doar la concurență. Astfel, față de aceeași perioadă a anului trecut, marca înregistrează un avans de 31%, în condițiile unei creșteri a pieței de 16%.

 

Succesul de vânzări se datorează atât gamei de modele actualizată și serviciilor asociate acestora, cât și ofertei comerciale relevante. Produsele noi, precum noua generație Corsa, sau modele deja cunoscute și apreciate de către clienții români, precum Insignia, Mokka sau Antara contribuie la progresul înregistrat. Oferta de modele comerciale ușoare versatile completeză gama, iar noutăți în portofoliul de modele sunt anunțate constant.

miercuri, 23 septembrie 2015 - Opel Erebus ★ ★ ★ ★ ★

Adresa sediului Erebus

Str. Ioan Bianu nr. 47
Sector 1, Bucuresti

Telefon

031 005 OPEL
      031 005 6735
0740 EREBUS
      0740 373 287

E-mail

office@opel-erebus.ro

Link-uri recomandateOpel