Vedeta standului Opel la Salonul Auto Moto: noul Corsa, câștigătorul AUTOBEST 2015

Vedeta standului Opel la Salonul Auto Moto: noul Corsa, câștigătorul AUTOBEST 2015

Standul Opel reunește la Salonul Auto Moto 2015 modele importante ale gamei actualizate.

Vedeta standului Opel la Salonul Auto Moto: noul Corsa, câștigătorul AUTOBEST 2015

București. Standul Opel reunește la Salonul Auto Moto 2015 modele importante ale gamei actualizate. De la elegantul cabrio Opel Cascada, până la variante ale Opel ADAM, modelul lifestyle, Insignia și Insignia Country Tourer sau modele SUV, standul Opel propune vizitatorilor unele dintre cele mai apreciate produse din gamă.

Unul dintre elementele de tradiție și un pilon important al gamei este reprezentantul Opel în clasa compactă, Astra fiind expus la standul Opel cu unele dintre variantele de caroserie cele mai solicitate: Astra 5 uși, încăpătorul Astra sedan sau chiar și mai generosul Astra Sports Tourer, varianta break a modelului. Pe lângă oferta variată, atractivitatea Astra este sporită și de posibilitatea de fi achiziționat într-o ofertă specială, Astra Special Edition. Aceasta include elemente precum faruri adaptive BiXenon și lumini de zi LED, climatizare pe două zone, computer de bord, volan îmbrăcat în piele cu comenzi multifuncționale. Prețul Astra Special Edition pornește de la 14.914 euro cu TVA.

ADAM ROCKS este unul dintre cei mai noi membri ai familiei ADAM. Prin lansarea ROCKS, aceasta s-a mărit cu un model decapotabil pasionat de aventură, dar stilat și confortabil. Noul Opel ADAM ROCKS este un crossover urban de dimensiuni mici cu trei uşi, cu un acoperiş din material textil Swing Top standard, ce transmite ideea de aventură, atât prin dotările și aspectul din interior, cât şi prin exterior. Ambele propuneri, varianta lifestyle urbană ADAM și mini cross-over-ul de oraș ADAM ROCKS, beneficiază de opțiuni de personalizare practic nelimitate. Două posibile exemple de individualizare pot fi văzute la standul Salonului Auto Moto, reprezentând însă doar o imagine a ceea ce înseamnă aceste posibilități de adaptare la stilul și preferințele clientului.

Noul Opel Corsa a primit recent certificarea de Best Buy a regiunii noastre, un juriu format din jurnaliști auto din 15 țări din Europa Centrală și de Sud Est reprezentand piețe ce cumulează 300 de milioane de locuitori, au acordat celei de-a cincea generații premiul Autobest 2015.

Noul Corsa aduce în segmentul său sisteme de asistență, confort și siguranță cu accente premium, precum sistemul avansat de asistenţă la parcare (direcţionează automat autovehiculul în timpul manevrelor de parcare), asistentul pentru monitorizarea unghiului mort lateral, sistemul de asistenţă la pornirea în rampă (disponibil standard), cameră video pentru marşarier, cameră video frontală Opel Eye cu recunoaşterea indicatoarelor rutiere, avertizarea privind părăsirea benzii de circulaţie, asistentul pentru faza lungă, funcţia de indicare a distanţei de urmărire şi sistemul de avertizare privind o coliziune frontală, monitorizarea presiunii în pneuri (disponibilă standard) ce avertizează şoferul în eventualitatea unei pierderi excesive a presiunii la nivelul unui pneu. Volanul, scaunele din faţă şi parbrizul ThermaTec pot fi încălzite.

Comportamentul la condus este apreciat de șoferi ca urmare a noului sistem de servodirecţie sensibil la viteză și introducerii de noi transmisii. Punctul de atracţie de sub capota Corsa este noul motor turbo 1.0 ECOTEC cu trei cilindri şi injecţie directă, care face parte din ofensiva majoră de motoare a mărcii. Acest motor puternic ultra-modern este singurul motor de 1 litru cu trei cilindri produs în serie cu un arbore de echilibrare – acesta îi permite să stabilească un nou standard în clasa sa, datorită unui nivel extrem de scăzut de zgomot, vibraţii şi duritate, precum şi confortului sporit în timpul conducerii. Fabricat integral din aluminiu și îndeplinind deja cerinţele standardului de emisii Euro 6, propulsorul este disponibil în două variante de putere, de 66 kW/90 cp sau 85 kW/115 cp.

Modelele SUV din gama Opel se bucură de succes ca urmare a propunerii reprezentate de dotările și calitățile automobilelor, disponibile la prețuri atractive. Mai mult, tracțiunea 4×4 este oferită cadou pentru modelele Mokka și Antara compatibile, oferta detaliată fiind disponibilă atât în cadrul Salonului Auto Moto, cât și la reprezentanții Opel din toată țara.

Opel Cascada este un model decapotabil potrivit pentru toate anotimpurile. Autovehiculul cu patru locuri elegant, cu o siluetă alungită şi un acoperiş din material textil de înaltă calitate țintește spre vârful gamei Opel. Cascada este o decapotabilă de dimensiuni medii nu numai prin dimensiunile sale, dar şi prin alura sa, aducând în gama Opel tehnologii şi funcţii premium. Dispozitivul electric de extindere a centurii de siguranţă o aduce mai aproape cu ajutorul unui braţ telescopic, în timp ce sistemul electric Easy Entry facilitează accesul rapid şi confortabil în partea din spate a autovehiculului şi oferă spaţiu mai mare pentru pasagerii din spate. Un mecanism electro-hidraulic deschide acoperişul textil în 17 secunde la viteze de deplasare de până la 50 km/h, modelul Cascada situându-se astfel printre modelele de referinţă în materie de acţionare a acoperişului.

Insignia reprezintă un reper privind nivelul de calitate și sofisticare la care se plaseaza produsele Opel. Opel Insignia, vârful de gamă, este prezent la salon în varianta Insignia 5 uși și Country Tourer. Introducerea Insignia în gama Opel a adus noua filozofie de design, alături de un nivel ridicat de confort, gamă vastă de sisteme de asistență pentru șofer, ținută de drum impresionantă și nivel superior de siguranță. În prezent, oferta pentru Insigna presupune cutie automata gratis pentru echiparea Cosmo, iar consilierii de vânzări Opel de la standul brandului, ca și de la showroom-uri vor oferi celor interesați detalii complete.

joi, 2 aprilie 2015 - Opel Erebus ★ ★ ★ ★ ★

Adresa sediului Erebus

Str. Ioan Bianu nr. 47
Sector 1, Bucuresti

Telefon

031 005 OPEL
      031 005 6735
0740 EREBUS
      0740 373 287

E-mail

office@opel-erebus.ro

Link-uri recomandateOpel