Atlet veritabil: noul Opel Corsa OPC la un preţ de doar 19.340 de euro

Atlet veritabil: noul Opel Corsa OPC la un preţ de doar 19.340 de euro

Performanţă de top rapidă la un preţ excepţional. Noul Corsa OPC va avea premiera mondială la Geneva...

Atlet veritabil: noul Opel Corsa OPC la un preţ de doar 19.340 de euro

  • Preţ în România: mai redus decât predecesorul său, pentru un model cu mai multă putere şi mai multe dotări
  • Putere turbo: 152 kW/207 cp şi cuplu de până la 280 Nm
  • Viteză maximă: în 6,8 s accelerează de la zero la 100, în 6,4 s de la 80 la 120 km/h, maxim până la 230 km/h

Rüsselsheim/Geneva. Performanţă de top rapidă la un preţ excepţional. Noul Corsa OPC va avea premiera mondială la Geneva, cu un motor de 152 kW/207 cp sub capotă şi dotări OPC extinse, fiind disponibil pentru doar 19.340 de euro (preţ de listă recomandat în România, inclusiv TVA; consum de carburant în regim mixt 7,5 l/100 km, emisii de CO2de 174 g/km). Aceste date fac din cel mai rapid membru al noii generaţii de modele Corsa un autovehicul şi mai accesibil decât predecesorul său, dezvoltând în acelaşi timp o putere cu 11 kW/15 cp mai mare. Cuplul său maxim a fost sporit cu până la 50 Nm, până la o valoare convingătoare de 280 Nm cu funcţia de amplificare. Cel mai tânăr model OPC poate fi acum comandat.

Noul Corsa OPC dovedeşte cât de sus au ridicat ştacheta inginerii noştri în segmentul autovehiculelor sportive de mici dimensiuni. Este cel mai rapid Corsa din toate timpurile – validat pe Nürburgring. Totuşi, noul nostru atlet de performanţă nu este mai scump, nici măcar cu un cent. Din contră, oferă chiar mai multe decât înainte: mai multa putere, o viteză mai mare, o impresie OPC mai puternică”, declară Peter Christian Küspert, Vicepreşedinte Vânzări şi Servicii Post-Vânzare Opel Group, rezumând beneficiile pentru clienţi. „Iar pentru cei care îşi doresc mai mult OPC faţă de versiunea de serie, oferim pachetul OPC Performance – maximum în materie de sportivitate în această clasă.

Performanţă, viteză şi cuplu din plin: cea mai recentă generaţie a modelului Corsa OPC

Corsa OPC este atletul familiei de autovehicule de mici dimensiuni. Statutul său devine foarte clar, fiind subliniat de designul caracteristic, cu prize de aer mari, o capotă distinctivă şi îndrăzneaţă, spoilerul spate proeminent şi sistemul de evacuare Remus cu două ţevi de eşapament. Ţevile de eşapament subliniază şi mai mult, prin sunetul lor, potenţialul de performanţă al motorului turbo pe benzină de 1,6 litri. Comparativ cu predecesorul său, acesta se poate mândri cu o putere mai mare cu 15 cp şi un cuplu sporit cu până la 50 Nm, permiţând sprinturi impresionante. Noul Corsa OPC accelerează de la zero la 100 km/h în 6,8 secunde, conform ultimelor date – cu aproape o jumătate de secundă mai repede decât generaţia anterioară. La depăşirea în treapta a cincea de viteză, noul Corsa OPC are nevoie de o durată mai mică cu trei zecimi de secundă, adică doar 6,4 secunde de la 80 la 120 km/h. Viteza maximă este, de asemenea, sporită cu 5 km/h, autovehiculul atingând acum 230 km/h. Noul Corsa OPC îşi exercită performanţele la drum în mod fiabil şi durabil, datorită tehnologiei inovatoare de frecvenţă selectivă la amortizare (FSD). Şoferii experimentaţi pot chiar dezactiva complet sistemul ESP atunci când forţează limitele autovehiculului. La fel ca toate modelele Opel OPC, noul Corsa a finalizat cu succes un program amplu de testare pe cea mai solicitantă pistă de curse din lume – Nürburgring Nordschleife.

Interiorul noului Corsa OPC creează, de asemenea, o ambianţă sportivă. Scaunele performante Recaro, care le asigură pasagerilor o susţinere laterală optimă, chiar şi în cea mai solicitantă succesiune de viraje, ies în evidenţă. Volanul îmbrăcat în piele, cu secţiunea inferioară plată, măciulia schimbătorului OPC a cutiei de viteze cu şase trepte şi rapoarte scurte şi pedalele sport, împreună cu instrumentele cu design OPC caracteristic completează interiorul. În plus, nici măcar aceşti şoferi sportivi nu trebuie să renunţe la conectivitatea de excepţie. Sistemul de infotainment IntelliLink al Opel este disponibil opţional şi aduce la bordul Corsa OPC universul smartphone-urilor Apple iOS şi Android.

Pachetul OPC Performance: maximum în materie de spirit de curse pe şosea

Şoferii care îşi doresc performanţe mai aproape de cele ale modelelor de curse pot comanda pachetul OPC Performance. Principala sa atracţie este diferenţialul mecanic multidisc produs de Drexler, care îi asigură autovehiculului cu o tracţiune exemplară pe puntea faţă o performanţă şi mai bună. Pachetul include, de asemenea, jante de 18 inch cu pneuri Michelin cu aderenţă superioară şi o configuraţie şi mai sportivă a şasiului, precum şi un sistem de frânare Brembo de înaltă performanţă, cu discuri de 330 de milimetri pe puntea faţă, care asigură o decelerare optimă în timpul manevrelor deosebit de solicitante, cum ar fi un tur pe Nürburgring Nordschleife. Pachetul Performance îi asigură modelului Corsa OPC statutul de atlet de performanţă desăvârşit

joi, 2 aprilie 2015 - Opel Erebus ★ ★ ★ ★ ★

Adresa sediului Erebus

Str. Ioan Bianu nr. 47
Sector 1, Bucuresti

Telefon

031 005 OPEL
      031 005 6735
0740 EREBUS
      0740 373 287

E-mail

office@opel-erebus.ro

Link-uri recomandateOpel