Combo, Vivaro, Movano pornesc pe drumurile României

Combo, Vivaro, Movano pornesc pe drumurile României

București. Începând din 28 septembrie, clienții Opel din țară vor afla direct motivele pentru care autoutilitarele ușoare ale Opel și-au câștigat în ultima vreme o apreciere fără precedent în piața de profil.

Combo, Vivaro, Movano pornesc pe drumurile României

București. Începând din 28 septembrie, clienții Opel din țară vor afla direct motivele pentru care autoutilitarele ușoare ale Opel și-au câștigat în ultima vreme o apreciere fără precedent în piața de profil. Variate soluții de carosare – realizate din fabrică sau adaptate în România – urmează a fi prezentate clienților în mari orașe din țară în cadrul unei caravane dedicate.

Acțiunea se desfășoară în intervalul septembrie – octombrie în peste 10 orașe și va aduce modelele Combo, Vivaro și Movano aproape de clienții din toate regiunile țării. Timișoara, Arad, Oradea, Baia Mare, Cluj-Napoca, Brașov, Ploiești, Constanța, Pitești, Iași, Brăila sunt punctele în care până la finalul lunii octombrie autovehiculele utilitare ușoare ale Opel vor fi prezente la întâlnirea cu publicul lor. Deși prezent cu numeroase produse adaptate, precum Combo transport persoane, Vivaro Combi, Vivaro Van, Movano Van, Movano Box sau Movano Benă, Opel doar exemplifică posibilitățile multiple de transformare ale gamei sale de utilitare ușoare, întrucât fiecare afacere poate beneficia de o soluție dedicată specificului propriu.

Gradul ridicat de adaptare al Combo, Vivaro și Movano este vizibil în opțiunile clienților care au găsit deja în oferta Opel soluția potrivită pentru necesarul lor de business. Aceată realitate este reflectată inclusiv în performanța de vânzări, atât comparativ cu propriile realizări anterioare, cât și raportat la ansamblul pieței.

Volumul de modele autoutilitare contractat de Opel în 2015 se menține pe direcția pe care marca s-a înscris cu câțiva ani în urmă și reprezintă la finalul lunii august 9,77% din totalul pieței de autovehicule comerciale ușoare din România, un avans de 6,38 puncte procentuale comparativ cu cota de piață înregistrată în aceeași perioadă a anului trecut. Totodată, această performanță reprezintă o multiplicare de 3,5 ori a volumului propriu. Această evoluțe vine în condițiile în care performanța anului 2014 a reprezentat la rândul său un avans considerabil, aducând Opel multiplicarea volumului de 4,7 ori comparativ cu 2013 și un plus de cotă de piață de 4,18% între modelele utilitare ușoare.

luni, 26 octombrie 2015 - Opel Erebus ★ ★ ★ ★ ★

Adresa sediului Erebus

Str. Ioan Bianu nr. 47
Sector 1, Bucuresti

Telefon

031 005 OPEL
      031 005 6735
0740 EREBUS
      0740 373 287

E-mail

office@opel-erebus.ro

Link-uri recomandateOpel