Dr. Karl-Thomas Neumann, CEO Opel, are deja 10.000 de abonați

Dr. Karl-Thomas Neumann, CEO Opel, are deja 10.000 de abonați

CEO-ul Opel Group, Dr. Karl-Thomas Neumann, stabilește noi standarde în nivelul de abordabilitate din spațiul digital prin comunicarea sa pe Twitter

Dr. Karl-Thomas Neumann, CEO Opel, are deja 10.000 de abonați

  • @KT_Neumann: CEO-ul Opel împărtășește detalii despre companie via social media
  • Videocast: Dr. Karl-Thomas Neumann are succes și pe YouTube
  • CEO-ul digital: primul CEO al unui producător auto european prezent pe Twitter

Rüsselsheim. CEO-ul Opel Group, Dr. Karl-Thomas Neumann, stabilește noi standarde în nivelul de abordabilitate din spațiul digital prin comunicarea sa pe Twitter, în calitate de CEO. În primul său post, Neumann s-a angajat să îi țină la curent pe cei care îl urmăresc cu informații despre Opel și despre cea mai impresionantă poveste a unei reveniri din industria auto.

Acum, după aproape doi ani, el a trecut de pragul de 10.000 de abonați la contul său. Neumann este primul CEO al unui producător auto european care a folosit Twitter pentru a împărtăși informații despre companie. El comunică cu cei care îl urmăresc prin hashtag-ul #askKTN, realizează Twitterviews cu SPIEGEL Online despre produsele Opel și ofensiva de propulsoare sau cu juriul “AUTOBEST” cu privire la premiul “Best Buy Car of Europe for 2015” pentru Opel Corsa și, totodată, transmite din culisele marilor saloane auto. Neumann și-a construit o reputație de CEO cu avansate cunoștințe digitale folosind formate și abordări inovatoare.

“Conectivitatea digitală cu mediul nostru înconjurător joacă un rol important pentru Opel. Cu sistemele de infotainment IntelliLink premiate, integrarea Apple CarPlay și Android Auto, precum și asistentul personal Opel OnStar, mașinile noastre sunt ideal echipate. Un CEO abordabil, cunoscător al tehnologiilor se potrivește perfect în acest context. Prin transmisiile sale video, Dr. Neumann demonstrează din nou că Opel este un brand inovator și emoționant – și că integrarea noilor canale media în comunicarea unei corporații este perfect relevanta și necesară,” spune Johan Willems, Vice Președinte Comunicare Opel.

Thomas de Buhr, Managing Director al Twitter Germania, adaugă: “Karl-Thomas Neumann este unul dintre puținii lideri germani din business care profită deja de avantajele Twitter pentru comunicare externă. Contul și tweet-urile sale sunt autentice, actuale și perfect potrivite unui brand auto inovator. Studii internaționale arată că acest lucru are o influență pozitivă în imaginea companiei și că îmbunătățește gradul de identificare al angajaților cu aceasta. Noi, la Twitter, vrem să-l felicităm pe Dr. Neumann pentru atingerea pragului celor 10.000 de abonați.”

luni, 20 iulie 2015 - Opel Erebus ★ ★ ★ ★ ★

Adresa sediului Erebus

Str. Ioan Bianu nr. 47
Sector 1, Bucuresti

Telefon

031 005 OPEL
      031 005 6735
0740 EREBUS
      0740 373 287

E-mail

office@opel-erebus.ro

Link-uri recomandateOpel