Festivitate de premiere: Dr. Neumann, Opel Group CEO, acceptă premiul AUTOBEST 2015 pentru noul Corsa

Festivitate de premiere: Dr. Neumann, Opel Group CEO, acceptă premiul AUTOBEST 2015 pentru noul Corsa

Seara de joi a fost dedicată în întregime noului Opel Corsa

Festivitate de premiere: Dr. Neumann, Opel Group CEO, acceptă premiul AUTOBEST 2015 pentru noul Corsa

  • Mare gală la Zagreb: seară festivă cu oaspeți internaționali
  • A doua victorie consecutivă: noul Corsa repetă succesul predecesorului său
  • „Best Buy” în Europa 2015: Corsa convinge juriul din 15 țări

Rüsselsheim / Zagreb. Seara de joi a fost dedicată în întregime noului Opel Corsa. Dr. Karl-Thomas Neumann, CEO Opel Group, a acceptat prestigiosul premiu AUTOBEST 2015 în capitala croată Zagreb. Noua mașină mică de la Rüsselsheim a depășit concurența reprezintată de către Hyundai i20, Skoda Fabia și Citroën C4 Cactus, în principal datorită raportului său remarcabil preț-performanță și a primit titlul de „Best Buy Car of Europe 2015”.

„Noi, cei de la Opel, suntem extrem de mândri să primim foarte prestigiosul premiu AUTOBEST 2015 pentru noul nostru Corsa. Aș dori să mulțumesc juriului, în numele întregii echipe. Clienții noștri sunt, evident, și ei de acord. 120.000 de comenzi pentru noul Corsa de la premiera mondială de la Paris, în octombrie anul trecut, sunt dovadă în plus că vom continua povestea de succes a Corsa cu acestă a cincea generație – după ce deja am vândut 12.4 milioane de Corsa în ultimii 32 ani”, a declarat CEO-ul Opel Group, Dr. Neumann, în cadrul galei de la Zagreb. Vorbind în numele întregului juriu format din membri din 15 țări din Europa Centrală și de Est, chairman-ul Dan Vardie a adăugat:

„Noul Corsa s-a dovedit a fi o mare mașină mică. Toți membrii juriului au observat argumentele care au făcut noul Opel Best Buy Car of Europe 2015.”

Oaspeți marcanți din mass-media și politică au participat la gala de la Zagreb găzduită de actrița și cântăreața Mila Elegovic.

Premiul AUTOBEST este extrem de popular și foarte respectat într-o piață care cuprinde aproximativ 300 de milioane de oameni. Corsa este unul dintre cele mai importante modele pentru Opel, vânzările sale reprezentând aproximativ un sfert din vânzările totale ale brandului. A patra generație Corsa, modelul D, a primit, de asemenea, premiul AUTOBEST și a fost responsabil cu aproape trei milioane de unități vândute între 2006 și 2014. Noul Corsa este o piatră de temelie a ofensivei actuale de produs a Opel. Opel va aduce 27 de modele noi și 17 motoare noi pe piață până în 2018.

marți, 24 februarie 2015 - Opel Erebus ★ ★ ★ ★ ★

Adresa sediului Erebus

Str. Ioan Bianu nr. 47
Sector 1, Bucuresti

Telefon

031 005 OPEL
      031 005 6735
0740 EREBUS
      0740 373 287

E-mail

office@opel-erebus.ro

Link-uri recomandateOpel