O rachetă robustă de buzunar: Opel ADAM ROCKS S pentru 18.395 euro

O rachetă robustă de buzunar: Opel ADAM ROCKS S pentru 18.395 euro

Rüsselsheim. Orice numai drăguţ... sau încet nu: aceasta a fost poziționarea mărcii la prezentarea noului ADAM ROCKS S în cadrul Salonului Auto

O rachetă robustă de buzunar: Opel ADAM ROCKS S pentru 18.395 euro

  • Pregătit: pot fi plasate comenzile pentru cel mai recent membru al familiei ADAM
  • Rapid: de la 0 la 100 km/h în 8,5 secunde, viteză maximă de 210 km/h
  • Robust şi dinamic: aspect exterior puternic şi atitudine sportivă

Rüsselsheim.  Orice numai drăguţ… sau încet nu: aceasta a fost poziționarea mărcii la prezentarea noului ADAM ROCKS S în cadrul Salonului Auto de la Amsterdam din această primăvară.  Acum, mini-crossover-ul cu ambiţii sportive este gată să sprinteze către clienţi. ADAM ROCKS S poate fi comandat la un preţ începând de la 18.395 euro (preţ de vânzare recomandat inclusiv TVA în România). În acest preţ este inclusă o simbioză perfectă dintre spiritul de aventură şi aerul atletic. La exterior, modelul ADAM ROCKS S cu lungimea de 3,75 metri reflectă şarmul său puternic, masculin; sub capotă, este prevăzut cu un motor turbo puternic de 1,4 litri ce dezvoltă o putere de 110 kW/150 cp. La interior, noul membru ADAM impresionează prin gama extinsă de opţiuni privind dotările şi posibilităţile de personalizare specifice gamei, inclusiv tehnologia infotainment IntelliLink, asigurând astfel un nivel remarcabil de divertisment şi siguranţă.

Ce e mai bun din cele două lumi: ADAM ROCKS S pentru şoferii sportivi, iubitori de libertate

Preferaţi un ADAM ROCKS cu trăsături puternice, acoperiş din material textil SwingTop disponibil opţional şi scut de protecţie, cu părţile faţă, laterale şi spate distincte offroad sau un ADAM S cu spoilerul de acoperiş caracteristic, sistem de direcţie şi şasiu performante cu o putere ridicată a motorului? Decizia este una foarte simplă acum, întrucât cele două posibilităţi pot fi combinate. Astfel, mini-crossover-ul sportiv ADAM ROCKS S oferă ce e mai bun din cele două lumi.

Motorul ECOTEC de 110 kW/150 cp impresionează prin cuplul de 220 Nm generat şi viteza maximă atinsă de 210 km/h. ADAM ROCKS S accelerează de la 0 la 100 km/h în doar 8,5 secunde. Cu toate acestea, dispune şi de o elasticitate extraordinară, trecând de la 80 la 120 km/h în treapta a 5-a de viteză în doar 7,9 secunde. Puterea motorului este transmisă roţilor prin intermediul unei transmisii cu 6 rapoarte scurte. În ciuda abilităţilor sale sportive, modelul ADAM ROCKS are un consum de numai 5,9 litri de benzină/100 km în regim mixt (echivalentul unui nivel de emisii de 139 g de CO2/km).

ADAM ROCKS S se simte ca acasă pe drumurile din afara orasului, care îi scot în evidenţă punctele forte. Şasiul dinamic de înaltă performanţă, care a fost coborât cu 15 mm în comparaţie cu cel al modelului ADAM ROCKS, precum şi sistemul de direcţie precis şi rapid creează o plăcere unică în timpul conducerii, mai ales pe drumurile cu serpentine. Frânele de înaltă performanţă şi sistemul ESP care poate fi dezactivat oferă şoferilor posibilitatea de a testa în siguranţă limitele acestui atlet adevărat pe drumuri adecvate.

Conectivitate şi siguranţă 

La fel ca şi celelalte modele ADAM, ADAM ROCKS S oferă sisteme de asistenţă şi dotări fără egal în acest segment. De exemplu, asistentul pentru monitorizarea unghiului mort lateral este disponibil opţional pentru a spori nivelul de siguranţă. Acesta utilizează senzorii cu ultrasunete pentru a avertiza şoferul referitor la o coliziune iminentă la schimbarea benzii de rulare. În cazul în care gardienii electronici detectează un obiect ce poate cauza o coliziune, în oglinda exterioară de pe partea respectivă se aprinde un LED de avertizare. Asistentul pentru monitorizarea unghiului mort lateral funcţionează la viteze cuprinse între 11 şi 140 km/h. Asistentul pentru monitorizarea unghiului mort lateral este şi o componentă a sistemului avansat de asistenţă la parcare, disponibil pentru 580 de euro cu TVA, care ghidează automat modelul ADAM ROCKS S într-un loc de parcare corespunzător.

luni, 20 iulie 2015 - Opel Erebus ★ ★ ★ ★ ★

Adresa sediului Erebus

Str. Ioan Bianu nr. 47
Sector 1, Bucuresti

Telefon

031 005 OPEL
      031 005 6735
0740 EREBUS
      0740 373 287

E-mail

office@opel-erebus.ro

Link-uri recomandateOpel