„SAFETYBEST 2015”: RECUNOAȘTERE PENTRU SISTEMUL MATRICE OPEL INTELLILUX LED®

„SAFETYBEST 2015”: RECUNOAȘTERE PENTRU SISTEMUL MATRICE OPEL INTELLILUX LED®

Noul Opel Astra a câştigat premiul „SAFETYBEST 2015” datorită sistemului avangardist de iluminare adaptivă cu matrice de lumină IntelliLux LED®

„SAFETYBEST 2015”: RECUNOAȘTERE PENTRU SISTEMUL MATRICE OPEL INTELLILUX LED®

-Juriul AUTOBEST acordă premiul pentru tehnologia de siguranţă a noului Opel Astra
-Iluminarea cu matrice IntelliLux LED® asigură fază lungă permanentă, fără orbire
-Iluminarea mai intensă şi mai durabilă comparativ cu farurile convenţionale

Rüsselsheim. Noul Opel Astra a câştigat premiul „SAFETYBEST 2015” datorită sistemului avangardist de iluminare adaptivă cu matrice de lumină IntelliLux LED®. Premiul este decernat de către juriul AUTOBEST, alcătuit din jurnalişti specializați, independenţi, din 26 de ţări europene. Părerea juriului a fost: „Tehnologia matricei de lumină reprezintă o inovaţie în materie de sisteme de iluminare pentru autovehicule. După teste îndelungate realizate de mulţi membri ai juriului AUTOBEST, sistemul s-a dovedit a fi atât de eficient încât a căpătat apelativul de «magic».”

Prin câştigarea premiului, Astra continuă succesul înregistrat de Corsa, model care a primit titlul de AUTOBEST, acordat autoturismului cu cel mai bun raport calitate-preţ din Europa, în anul 2015. Sistemul revoluţionar de iluminare cu matrice de lumină IntelliLux LED® permite conducerea cu fază lungă, fără orbirea celorlalţi participanţi la trafic şi va fi disponibil în premieră, în clasa compactă, în echiparea modelului Astra pentru un preţ suplimentar comparabil cu cel aferent unui sistem de iluminare adaptivă convenţional. Matricea de lumină IntelliLux LED® este mai mult decât o fază lungă pură, cu LED-uri, aşa cum apare în oferta concurenţei.

Sistemul inteligent şi dinamic se adaptează automat la condiţiile actuale de trafic şi oferă întotdeauna cea mai bună iluminare posibilă. Prin introducerea unei matrice de lumină intensă cu LED-uri, Opel pune la dispoziţia publicului larg o tehnologie de iluminare de ultimă oră, disponibilă până în prezent doar pentru autovehiculele mai scumpe, din clasa de lux.

„Democratizăm tehnologia făcând inovaţiile accesibile şi integrându-le în autovehicule cu volume mari de producţie. Sistemul nostru de iluminare cu matrice cu LED-uri, IntelliLux, este exemplul perfect. Integrarea tehnologiei cu LED-uri asigură o performanţă uimitoare pe timp de noapte, ceea ce sporeşte siguranţa pentru şofer şi persoanele din jur,” a afirmat triumfător Charlie Klein, Vicepreşedinte Inginerie Auto Opel

miercuri, 18 noiembrie 2015 - Opel Erebus ★ ★ ★ ★ ★

Adresa sediului Erebus

Str. Ioan Bianu nr. 47
Sector 1, Bucuresti

Telefon

031 005 OPEL
      031 005 6735
0740 EREBUS
      0740 373 287

E-mail

office@opel-erebus.ro

Link-uri recomandateOpel