Săptămâna reducerilor Opel începe pe 5 octombrie

Săptămâna reducerilor Opel începe pe 5 octombrie

Săptămâna 5-10 octombrie este declarată de Opel drept una dedicată reducerilor, intervalul aducând oferte speciale pentru numeroase modele din gamă.

Săptămâna reducerilor Opel începe pe 5 octombrie

București. Săptămâna 5-10 octombrie este declarată de Opel drept una dedicată reducerilor, intervalul aducând oferte speciale pentru numeroase modele din gamă. Lista mașinilor este disponibilă pe site-ul Opel, iar propunerile includ Corsa, ADAM, Astra, Meriva, Mokka, Zafira, Insignia sau Antara, dar și reprezentanți ai liniei de autovehicule comerciale ușoare, precum Combo și Movano. Spre exemplu, campania include numeroase exemplare Corsa, model care în săptămâna dedicată pornește de la prețul de 9.061 de euro (cu TVA și contravaloarea tichetului din programul de stimulare a înnoirii parcului auto 2015) sau ADAM JAM 1,4 l 100 CP de la 10.190 euro (cu TVA și contravaloarea tichetului din programul de stimulare a înnoirii parcului auto 2015).

Detaliile despre mașinile incluse în promoție sunt disponibile la partenerii Opel din toată țara, însă clienții au posibilitatea de a consulta oferta completă și a-și manifesta deja interesul pentru un model pe pagina dedicată, la http://oferte.opel.ro.

Avantajele continuă și după achiziție

Toți proprietarii de modele Opel, indiferent de data cumpărării mașinii, se pot înscrie în programul myOpel. Acesta aduce servicii și produse personalizate, iar aparteneța la myOpel are ca avantaje, printre altele:

· programare on-line a intervențiilor în service;

· alegerea dealerului preferat;

· setarea profilului mașinii, ce conține toate datele importante despre mașina ta;

· Memento intervenții în service pentru a nu rata nicio intervenție;

· newsletter cu noutăți: oferte special configurate, reduceri de preț atractive, accesorii specifice modelului deținut și alte servicii;

· acces la istoricul în service al mașinii pentru intervențiile făcute într-un dealer autorizat după declararea proprietății asupra mașinii.

Înscrierea în platforma myOpel este gratuită pentru toți posesorii de Opel.

luni, 26 octombrie 2015 - Opel Erebus ★ ★ ★ ★ ★

Adresa sediului Erebus

Str. Ioan Bianu nr. 47
Sector 1, Bucuresti

Telefon

031 005 OPEL
      031 005 6735
0740 EREBUS
      0740 373 287

E-mail

office@opel-erebus.ro

Link-uri recomandateOpel