Corsa Van

Opel Corsa Van aduce cu sine un design atrăgător unic şi eficienţă în activităţile Dumneavoastră din oraş. Faceţi afaceri cu stil.

UTILITATE COMERCIALĂ.

Pe lângă faptul că am îmbunătăţit uşurinţa încărcării şi sarcina utilă a modelului Opel Corsa Vann, am creat o atmosferă de birou elegant în cabină, cu numeroase compartimente de depozitare pentru documente, băuturi şi alte obiecte importante pentru o zi aglomerată la lucru. Indiferent unde te afli, eşti pregătit pentru afaceri.

Citeşte în continuare pentru a afla mai multe despre caracteristicile de funcţionalitate şi volumul de încărcare al modelului Opel Corsa Van.


1Volum de încărcare

Datorită lungimii maxime de 1.257 mm, volumului de 919 litri şi sarcinii utile maxime de 475 kg, modelul Opel Corsavan oferă o capacitate excepţională de transport.


Acces facil

Hayonul cu unghi înalt de deschidere al modelului Opel Corsavan oferă o înălţime maximă a deschiderii de 650 mm şi o lăţime maximă de 980 mm, ceea ce înseamnă că obiectele pot fi încărcare şi descărcată cu uşurinţă.


2Protejarea încărcăturii

Funcţiile standard precum podeaua solidă din oţel, protecţia laterală din oţel, inelele standard de ancorare şi peretele despărţitor din oţel pe jumătate din înălţime contribuie la protejarea şi stabilizarea încărcăturii. În plus, puteţi opta pentru plasa din oţel, înaltă până la plafon, care este disponibilă opţional, pentru covorul din cauciuc, pentru capacul pentru întregul compartiment de încărcare şi o plasă de protecţie pentru zona de încărcare. Toate aceste funcţii respectă cele mai recente cerinţe privind siguranţa.

Adresa sediului Erebus

Str. Ioan Bianu nr. 47
Sector 1, Bucuresti

Telefon

031 005 OPEL
      031 005 6735
0740 EREBUS
      0740 373 287

E-mail

office@opel-erebus.ro

Link-uri recomandateOpel