Vivaro

Costurile reduse de exploatare, interiorul spaţios, designul său trendy de interior-exterior şi numeroasele opţiuni sunt pentru a corespunde cel mai bine cerinţelor Dumneavoastră de afaceri.

CONFORT DE AUTOTURISM.

Spaţioasă, practică şi plină de compartimente de depozitare utile, cabina modelului Opel Vivaro oferă o experienţă de conducere complet nouă în lumea furgoanelor.


1Cabină spaţioasă

Cabina modelului Opel Vivaro este confortabilă şi practică, fiind aşadar un mediu de lucru superb. Urcarea şi coborârea este simplă şi datorită schimbătorului de viteze montat pe planşa de bord, te poţi mişca rapid şi fără a întâmpina obstacole dintr-o parte în cealaltă a cabinei.

Adaugă la această listă servodirecţia, geamurile electrice, scaunul şoferului şi coloana de direcţie cu sistem de reglare şi vei beneficia pe tot parcursul călătoriei de un nivel de confort similar celui oferit de un autoturism. Este disponibil, bineînţeles, şi un sistem de aer condiţionat.


2Mai multe echipamente practice

Cabina abundă în echipamente inovatoare şi opţiuni inteligente de depozitare, inclusiv un torpedou şi buzunare supradimensionate pe uşi. Sub scaunul pasagerului există un suport de pahare şi un sertar de mari dimensiuni ideal pentru hărţi.

În total, sunt nu mai puţin de 11 compartimente de depozitare. Sistemul de încuiere selectivă al cheii cu 3 butoane permite descuierea uşilor laterale şi din spate separat faţă uşile cabinei, obiectele din interiorul acesteia rămân astfel încuiate în siguranţă în timpul operaţiilor de încărcare şi descărcare.

Adresa sediului Erebus

Str. Ioan Bianu nr. 47
Sector 1, Bucuresti

Telefon

031 005 OPEL
      031 005 6735
0740 EREBUS
      0740 373 287

E-mail

office@opel-erebus.ro

Link-uri recomandateOpel