Corsa Van

Opel Corsa Van aduce cu sine un design atrăgător unic şi eficienţă în activităţile Dumneavoastră din oraş. Faceţi afaceri cu stil.

CONFORT ŞI SIGURANŢĂ.

Deoaece Opel Corsa Van a fost construit pentru a vă servi în timpul călătoriilor lungi, veţi aprecia spaţiul generos din cabină, scaunele confortabile şi comenzile amplasate ergonomic.

Află mai multe detalii despre funcţiile de confort şi siguranţă ale Opel Corsa Van.


1Confort

Interiorul său spaţios şi modern oferă spaţii generoase pentru picioare şi cap. Designul ergonomic a permis amplasarea la îndemână a fiecărui comutator şi a fiecărei comenzi. Cabina care arată ca şi pare a fi mai mult un birou vă permite să vă ocupaţi de documentaţie între întâlniri. Scaunele contur cu perne de susţinere şi suporturi laterale înălţate oferă un nivel ridicat de confort pe tot parcursul zilei.


2Siguranţa

Noul Opel Corsavan este echipat cu un pachet generos de dotări de siguranţă, care cuprinde sistemul de frânare antiblocare (ABS), sistemul de asistenţă la frânare, airbagul pentru şofer, dispozitivul pirotehnic de pretensionare a centurii de siguranţă, sistemul de eliberare a pedalelor (PRS) şi luminile de frână adaptive (ABL).
În dotările opţionale este inclus şi un airbag suplimentar pentru pasagerul din faţă.
Servodirecţia electrică (EPS) sensibilă la viteză oferă posibilitatea de a efectua manevre atât uşoare, cât și precise. Parcarea nu mai necesită niciun efort, iar aderența corespunzătoare este asigurată şi la vitezele mai mari.

În dotările opţionale este inclus şi un airbag suplimentar pentru pasagerul din faţă.

Adresa sediului Erebus

Str. Ioan Bianu nr. 47
Sector 1, Bucuresti

Telefon

031 005 OPEL
      031 005 6735
0740 EREBUS
      0740 373 287

E-mail

office@opel-erebus.ro

Link-uri recomandateOpel