Noul Combo

Două variante de lungime şi de înălţime, cinci motoare, transmisie manuală automatizată pentru motorul 1.6 CDTI de 90 cp şi capacitate de până la 1 tonă: noile autovehicule comerciale Opel Combo le au pe toate. Vrei mai mult? Nu trebuie decât să urci la bordul autovehiculului.

INTELIGENȚĂ PRACTICĂ.

Designul extraordinar şi stilul provocator fac din noul Opel Combo o investiţie excelentă şi un ambasador convingător al afacerii tale.


1Design exterior

Designul exterior elegant şi funcţional al noului Opel Combo reflectă personalitatea sa activă şi versatilă, având cele mai bune funcţii din clasa sa. Pasajele sculptate ale roţilor şi spoilerele faţă şi spate pun în evidenţă personalitatea puternică a autovehiculului.

Profilul adâncit al parbrizului, împreună cu linia coborâtă a capotei, îi asigură şoferului o vizibilitate excepţională. Oglinzile exterioare panoramice, generoase, cu semnalizatoare de direcţie, precum şi luneta adâncită asigură o vedere în spate de excepţie.

Blocurile optice faţă curbate, din material transparent, cu lumini diurne, sunt în acelaşi timp eficiente şi atrăgătoare, blocurile optice spate sunt montate sus, fiind astfel protejate împotriva deteriorărilor accidentale, iar proiectoarele de ceaţă sunt adâncite ca măsură de protecţie. Barele de protecţie faţă şi spate de dimensiuni mari arată şi sunt robuste şi practice.


2Design interior

Confortul şoferului şi al pasagerului din faţă a reprezentat o prioritate semnificativă pentru noul Opel Combo. Planşa de bord este simplă şi caracteristică, iar volanul este reglabil în înălţime şi adâncime şi toate comenzile sunt la îndemână.

De asemenea, a fost acordată atenţie creării unei ambianţe nu doar ergonomice, dar care să ofere şi o senzaţie de stabilitate şi satisfacţie în timpul utilizării. Comenzile coloanei de direcţie, maneta schimbătorului şi servodirecţia însăşi conferă o senzaţie de precizie de înaltă calitate. Există suficiente spaţii de depozitare şi funcţii de confort, exact unde este nevoie de ele, pentru a fi cât mai practice.

Noile versiuni Opel Combo Cargo şi Combi dispun de scaune faţă cu contur proeminent, iar duzele de încălzire şi ventilaţie au dimensiuni generoase, reflectând grija noastră faţă de ocupanţi, care petrec multe ore pe scaune. Rezultatul este un nivel semnificativ de confort, ideal pentru orele lungi de lucru sau pentru timpul liber.

Adresa sediului Erebus

Str. Ioan Bianu nr. 47
Sector 1, Bucuresti

Telefon

031 005 OPEL
      031 005 6735
0740 EREBUS
      0740 373 287

E-mail

office@opel-erebus.roOpel