Noul Combo

Două variante de lungime şi de înălţime, cinci motoare, transmisie manuală automatizată pentru motorul 1.6 CDTI de 90 cp şi capacitate de până la 1 tonă: noile autovehicule comerciale Opel Combo le au pe toate. Vrei mai mult? Nu trebuie decât să urci la bordul autovehiculului.

CEA MAI MARE SARCINĂ UTILĂ DIN CLASA SA.

Noul Opel Combo este perfect pentru transportul de volum mic, indiferent de situaţie. Lungimea dorită, podea de încărcare lată, capacitate de încărcare mare, plafon înălţat sau standard şi configurare uşoară pentru a satisface orice cerinţe pentru afacerea ta, oferindu-ţi spaţiu şi sarcină utilă flexibile.


1Cea mai mare sarcină utilă din clasa sa

Capacitatea de încărcare de 1 tonă a noului Opel Combo reprezintă soluţia perfectă pentru transportul obiectelor mai grele. În plus, spaţiul imens de 4,6 m3 stabileşte cu totul alte standarde pentru organizarea fluxului de lucru, a livrărilor şi serviciilor. Afacerea trebuie să funcţioneze eficient şi asta necesită cele mai bune unelte; poţi obţine totul cu noul Opel Combo.


2Eficienţă integrată

Sunt disponibile până la cinci motoare pentru a putea adapta noul Opel Combo la afacerea ta. Poţi alege dintre motorul pe benzină de 1,4 l, sau cele patru modele turbo diesel. Pentru a obţine economii semnificative, poţi alege versiunea extrem de economică 1.3 CDTI, cu consum de doar 4,8 l/100 km şi emisii foarte scăzute de CO2 de 126 g/km. În plus, sistemul Start/Stop este disponibil pentru toate motoarele, iar astfel bilanţul contabil va fi îmbunătăţit. În cazul în care trebuie să transporţi încărcături grele cu program de lucru solicitant, motorul turbo diesel 2.0 CDTI îţi oferă un cuplu extraordinar de 320 Nm, de departe cel mai bun din clasa sa.


3Spaţiu eficient

Indiferent de afacerea ta, noul Opel Combo îţi aduce un plus. Vei putea avea cel mai lung spaţiu de încărcare din clasa sa. Vei avea la dispoziţie cel mai înalt şi larg spaţiu de încărcare cu acces prin spate, fie că alegi varianta cu hayon sau pe cea cu uşi asimetrice, depinde doar de preferinţele tale. Capacul inteligent pentru spaţiul de încărcare permite, de asemenea, transportarea obiectelor mai lungi. Uşile laterale glisante sunt, de asemenea, cele mai late din clasa sa, iar înălţimea pragului de încărcare este cea mai mică. O gamă largă de opţiuni îţi permite să adaptezi interiorul şi exteriorul la nevoile de transport, facilitând încărcarea. Timpul costă bani, iar o capacitate sporită de încărcare economiseşte la ambele capitole.

Adresa sediului Erebus

Str. Ioan Bianu nr. 47
Sector 1, Bucuresti

Telefon

031 005 OPEL
      031 005 6735
0740 EREBUS
      0740 373 287

E-mail

office@opel-erebus.ro

Link-uri recomandateOpel