Noul Movano

Plin de stil, noul Opel Movano Van vă va surprinde prin spaţiul său de încărcare variabil (8 m3 – 17 m3), sarcina sa utilă (de până la 4,5 t), şi prin tracţiunea pe puntea faţă sau pe puntea spate precum şi prin nivelul excelent al consumului.

SIGURANŢA ŞI SECURITATEA MERG MÂNĂ ÎN MÂNĂ.

În orice climat de afaceri, sosirea la destinaţie în stare bună şi cu marfa în ordine sunt vitală. Pentru noul Opel Movano a fost proiectat un nivel înalt de siguranţă activă şi pasivă, şi au fost prevăzute sisteme inteligente de siguranţă atât pentru cabină, cât şi pentru compartimentul de încărcare.


1Sistemul ESP®

Disponibil ca opţiune împreună cu tracţiunea pe puntea faţă FWD (începând din ultima parte a anului 2010) şi ca dotare standard în combinaţie cu tracţiunea spate RWD.


2Sistem de iluminare statică în viraje

Acesta este activat simplu de utilizarea semnalizatoarelor de direcţie şi de unghiul la care este rotit volanul la viteze reduse şi luminează exact zona care trebuie.


3Dezactivarea airbagului pasagerului din faţă

Noul Opel Movano este echipat cu centuri de siguranţă cu prindere în trei puncte pentru toate locurile. Airbagul şoferului este o dotare standard. Airbagul pasagerului din faţă poate fi dezactivat prin activarea unui comutator iar airbagurile laterale sunt opţionale.


4Sistemul de asistare la parcare

Sistemul de asistare la parcare emite un semnal sonor de avertizare pentru evitarea impacturilor accidentale în timpul deplasării în marşarier.


5Sistem de încuiere de siguranţă

În zonele în care există un risc mare ca autovehiculul sau încărcătura să fie furate, sistemul de încuiere pentru securitate suplimentară este disponibil opţional pentru toate modelele. Acest sistem de încuiere de siguranţă împiedică deschiderea uşilor cabinei fără utilizarea cheii, prin blocarea mecanică a butoanele de închidere din capitonajul uşilor.


 6Cheia cu 3 butoane

Această cheie permite încuierea şi descuierea independentă a celor două uşi din faţă, a uşilor din spate şi a celor laterale sau a tuturor uşilor.

  • Butonul 1

– o apăsare: descuie ambele uşi ale cabinei

– două apăsări: descuie toate uşile

  • Butonul 2 (deschide hayonul)

– o apăsare: descuie uşile laterale şi pe cele din spate

  • Butonul 3

– o apăsare: încuie toate uşile

Cheia cu 3 butoane face parte din dotarea standard pentru modelele panel van.


7Sistemul de alarmă

Sistemul de alarmă antifurt control prin telecomandă utilizează senzori volumetrici de mişcare pentru a proteja întregul autovehicul (compartimentul motorului, cabina şi compartimentul de încărcare) împotriva efracţiilor.

Adresa sediului Erebus

Str. Ioan Bianu nr. 47
Sector 1, Bucuresti

Telefon

031 005 OPEL
      031 005 6735
0740 EREBUS
      0740 373 287

E-mail

office@opel-erebus.ro

Link-uri recomandateOpel