Vivaro

Costurile reduse de exploatare, interiorul spaţios, designul său trendy de interior-exterior şi numeroasele opţiuni sunt pentru a corespunde cel mai bine cerinţelor Dumneavoastră de afaceri.

ASPECT IMPRESIONANT.

Designul futurist al modelului Opel Vivaro este elegant şi funcţional în egală măsură, datorită cabinei distincte cu acoperiş tip jumbo, farurilor dinamice şi barei cromate de pe grila radiatorului.


1Design exterior

Datorită zonei frontale cu aspect dinamic, componentelor exterioare vopsite în culoarea caroseriei, jantelor din aliaj, echipărilor interioare şi detaliilor din crom satinat, modelul Opel Vivaro este cel mai atractiv furgon de pe şosele, fiind prevăzut cu sisteme de reglare pentru scaunul şoferului şi pentru coloana de direcţie, pentru a-ţi oferi pe parcursul întregii călătorii un nivel de confort similar celui dintr-un autoturism. Este disponibil, bineînţeles, şi un sistem de aer condiţionat.


2Design interior

Vivaro este la fel de atrăgător şi la interior, cu o tapiţerie şi materiale textile elegante şi durabile completate de detaliile cu aspect de aliaj şi crom.

Modelul Opel Vivaro nu captivează numai vizual prin caracterul său specific, ci şi prin varietatea utilizărilor. Interiorul generos este extrem de versatil.

Adresa sediului Erebus

Str. Ioan Bianu nr. 47
Sector 1, Bucuresti

Telefon

031 005 OPEL
      031 005 6735
0740 EREBUS
      0740 373 287

E-mail

office@opel-erebus.roOpel