Vivaro

Costurile reduse de exploatare, interiorul spaţios, designul său trendy de interior-exterior şi numeroasele opţiuni sunt pentru a corespunde cel mai bine cerinţelor Dumneavoastră de afaceri.

FURGONUL PERFECT DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE.

Nu este doar unul dintre cele mai bune furgoane din clasa sa, ci şi unul dintre cele mai flexibile. Acesta este disponibil cu ampatament lung sau scurt, cu acoperiş înalt sau jos, cabină normală sau dublă şi cu versiunile dropside sau floor cab pentru conversii. Opel Vivaro. Vezi mai jos gama de variante şi posibilităţile de conversii ale modelului Vivaro.


1Opel Vivaro panel van

Disponibil în două variante de înălţime şi de lungime, fapt care îţi uşurează munca de a găsi vanul potrivit cu care să îţi faci treaba. Cu adevărat flexibil, varianta panel van Opel Vivaro oferă nenumărate opţiuni pentru zona de încărcare, permiţând configurarea soluţiilor pentru uşile din spate, o a doua uşă glisantă, mai multe tipuri de pereţi despărţitori, două variante de lungime şi două înălţimi posibile ale pavilionului.


2Opel Vivaro cu cabină dublă

Fiind sigură şi economică, versiunea Opel Vivaro cu cabină dublă poate transporta până la şase persoane, oferind în acelaşi timp un spaţiu de depozitare generos de până la 3,8 m3 în varianta standard şi 3,5 m3 pentru varianta confort opţională, care asigură mai mult spaţiu şi un nivel mai înalt de confort pentru pasageri.

Pasagerii se pot bucura de o călătorie confortabilă datorită uşilor glisante şi tetierelor reglabile oferite ca dotări standard, iar de cealaltă parte a peretelui despărţitor materialele pot fi transportate în siguranţă.


3Opel Vivaro dropside

Rezistentă şi practică, varianta dropside oferă o platformă plană cu o capacitate excepţională, împreună cu siguranţa oferită de garanţia completă Opel. În realitate, este cea mai eficientă platformă deschisă de transport pentru aplicaţii multiple.

Aceasta este prevăzută cu spaţii de depozitare situate sub podea, care pot fi încuiate, asigurând o zonă suplimentară de încărcare de 920 litri la care accesul este facil şi sigur.


4Opel Vivaro floor cab

Descoperă o conversie personalizată pentru firma ta. Deşi gama Opel Vivaro poate acoperi un spectru larg de nevoi ale operatorilor, este posibil să ai cerinţe speciale care pot fi îndeplinite numai de conversii de caroserie specializate. Din acest motiv gama de autovehicule comerciale Opel include şi versiunea Opel Vivaro floor cab.

Asigurând una dintre cele mai competitive sarcini utile din clasa sa, plus o gamă de motorizări şi formatul cu ampatament lung, Opel Vivaro este baza ideală pentru o caroserie specializată care să facă faţă tuturor nevoilor afacerii tale.

Adresa sediului Erebus

Str. Ioan Bianu nr. 47
Sector 1, Bucuresti

Telefon

031 005 OPEL
      031 005 6735
0740 EREBUS
      0740 373 287

E-mail

office@opel-erebus.ro

Link-uri recomandateOpel