Vivaro

Costurile reduse de exploatare, interiorul spaţios, designul său trendy de interior-exterior şi numeroasele opţiuni sunt pentru a corespunde cel mai bine cerinţelor Dumneavoastră de afaceri.

VERSATILITATE SUPREMĂ.

Cu opţiuni ce includ două variante de lungime, variante de înălţime pentru pavilion şi două clase de greutate, gama Opel Vivaro are posibilitatea de a acoperi orice trebuinţă de transport.


1Flexibilitate autentică

Modelul Opel Vivaro oferă posibilitatea de a alege între două variante de înălţime pentru pavilion, două variante de lungime, două clase de greutate totală a vehiculului şi cinci tipuri de motor. În plus, îţi poţi echipa vehiculul, la alegere, cu portiere spate duble, hayon, o a doua uşă glisantă şi un perete despărţitor de înălţime completă.

Un volum de încărcare maxim de 8,4 m3 este disponibil cu varianta cu ampatament lung şi acoperiş înalt, care extinde limitele sarcinii utile la 960, respectiv 1210 kg.


2Dimensiuni competitive

Diversitatea modelelor Opel Vivaro îl transformă într-un partener indispensabil pentru o gamă largă de necesităţi operaţionale. De exemplu, zona de încărcare a furgonului Opel Vivaro este una dintre cele mai late din clasa sa (1.690 mm), iar versiunea Opel Vivaro dropside oferă o platformă de încărcare perfect plană de până la 5,5 m2.


3Sistemul Flex-Fix®

Frumuseţea autovehiculului Opel Vivaro constă în versatilitatea sa. Sistemul Opel unic FlexFix® fixează încărcătura de panourile laterale, iar benzile sunt glisante, pentru a oferi o mai mare flexibilitate în fixarea încărcăturii.

Adresa sediului Erebus

Str. Ioan Bianu nr. 47
Sector 1, Bucuresti

Telefon

031 005 OPEL
      031 005 6735
0740 EREBUS
      0740 373 287

E-mail

office@opel-erebus.ro

Link-uri recomandateOpel