Noul Combo

Două variante de lungime şi de înălţime, cinci motoare, transmisie manuală automatizată pentru motorul 1.6 CDTI de 90 cp şi capacitate de până la 1 tonă: noile autovehicule comerciale Opel Combo le au pe toate. Vrei mai mult? Nu trebuie decât să urci la bordul autovehiculului.

ACCESORIILE NOULUI COMBO CARGO.

Noul Combo Cargo este disponibil în mai multe versiuni şi oferă numeroase dotări opţionale atractive. Gama largă de accesorii te poate ajuta să îmbunătăţeşti şi mai mult autovehiculul.


1Confort & comoditate

Simte-te ca acasă la lucru! Deoarece ne petrecem atât de mult timp în furgon, acesta devine adesea o casă departe de casă. Vei găsi tot ce doreşti pentru a te simţi confortabil la bordul autovehiculului tău Opel: la interior şi la exterior, de la plase pentru bagaje convenabile până la covoraşe rezistente şi multe, multe altele.


2Infotainment

Traseul este parcurs cu mai multă plăcere – sistemele infotainment de la Opel sunt cu adevărat performante. Conectează-te la o staţie de andocare. Acest sistem de navigaţie portabil îţi oferă toate beneficiile unui sistem de navigaţie instalat din fabrică şi te ajută să ajungi oriunde ai nevoie.


3Siguranţă & protecţie

Condu în siguranţă şi vei proteja modelul Combo Cargo. De la apărătoare de noroi la panouri de protecţie din lemn şi huse pentru scaune – tot ce ai nevoie să fii în siguranţă alături de colegii tăi.


4Sisteme de transport & suporturi

Cu Opel, transportul încărcăturii este floare la ureche. Gama noastră variată de sisteme de transport şi suporturi flexibile este ideală pentru afacerea ta. Selecţia noastră include produse originale proiectate de Opel, precum şi produse de la partenerul nostru Thule, liderul de piaţă în domeniul sistemelor de transport.

Adresa sediului Erebus

Str. Ioan Bianu nr. 47
Sector 1, Bucuresti

Telefon

031 005 OPEL
      031 005 6735
0740 EREBUS
      0740 373 287

E-mail

office@opel-erebus.ro

Link-uri recomandateOpel