Noul Combo

Două variante de lungime şi de înălţime, cinci motoare, transmisie manuală automatizată pentru motorul 1.6 CDTI de 90 cp şi capacitate de până la 1 tonă: noile autovehicule comerciale Opel Combo le au pe toate. Vrei mai mult? Nu trebuie decât să urci la bordul autovehiculului.

FLEXIBIL, ÎNCĂPĂTOR ȘI CAPABIL.

Datorită faptului că dispune de cel mai mare volum de încărcare, cea mai mare capacitate de încărcare şi cel mai lung spaţiu de încărcare din clasa sa, plus funcţii speciale de încărcare, noul Opel Combo transportă uşor cele mai grele încărcături.


1Suspensie spate cu două braţe

Furgonul Opel Combo dispune de noua şi deosebit de inovatoarea suspensie spate independentă cu două braţe. Acest lucru oferă confort şi ţinută de drum optime indiferent de încărcătură, reducând în acelaşi timp dimensiunea totală a sistemului şi pătrunderea acestuia în spaţiul de încărcare. Întrucât componentele sunt modulare, suspensia spate poate fi reglată conform caracteristicilor şi destinaţiei de utilizare ale autovehiculului.

Spre exemplu, pentru versiunea de 1.000 kg cu sarcină utilă mărită – cea mai mare din clasa sa, suspensia a fost modificată pentru a permite o sarcină pe puntea spate maximă de până la 1.450 kg.


 22 lungimi, 2 înălţimi

Spaţiul imens, cele două lungimi, de 4,39 şi 4,74 metri, împreună cu cele două variante de înălţime de 1,85 şi 2,10 metri oferă posibilităţi excepţionale de încărcare cu noul Opel Combo.

În varianta cu ampatament scurt, volumul de încărcare este de 3.400 de litri, iar în versiunea cu ampatament lung de 4.200 de litri, iar dacă scaunul pasagerului este rabatat, acesta ajunge la 4.600 litri, ambele fiind cele mai bune din clasa sa, la fel ca lungimea spaţiului de încărcare de 1.820 (L1) şi 2.170 mm (L2) şi lăţimea spaţiului de încărcare de 1.740 mm, cu o lăţime a pasajului roţii de 1.230 mm.


 3Încarci şi descarci cu uşurinţă

Accesul uşor este la fel de important ca spaţiul. Modelul devine lider în această clasă de autovehicule şi datorită uşilor spate şi uşii sau uşilor laterale extra late şi înălţimii mici a pragului de încărcare de 54,5 cm.


4Capac acoperiş spate

Trebuie să transporţi obiecte mai lungi? Capacul opţional care se deschide în sus, integrat în partea din spate a acoperişului noului Opel Combo cu ampatament scurt îţi permite să transporţi în siguranţă obiecte mai lungi, precum scări, conducte etc.


5Scaun rabatabil

Ai nevoie de un spaţiu mai lung şi de un volum de încărcare mai mare? Plierea scaunului rabatabil pentru pasagerul din faţă, disponibil opţional, asigură un spaţiu de încărcare sporit, util, uşor accesibil şi o lungime a spaţiului de încărcare de 3.400 mm (L2).

Adresa sediului Erebus

Str. Ioan Bianu nr. 47
Sector 1, Bucuresti

Telefon

031 005 OPEL
      031 005 6735
0740 EREBUS
      0740 373 287

E-mail

office@opel-erebus.ro

Link-uri recomandateOpel