Noul Combo

Două variante de lungime şi de înălţime, cinci motoare, transmisie manuală automatizată pentru motorul 1.6 CDTI de 90 cp şi capacitate de până la 1 tonă: noile autovehicule comerciale Opel Combo le au pe toate. Vrei mai mult? Nu trebuie decât să urci la bordul autovehiculului.

CONFORT ÎN SIGURANȚĂ.

Oamenii lucrează mai bine în condiţii de confort şi siguranţă. Noul Opel Combo oferă tot ce-i mai bun în aceste domenii.


1Dotări standard

Dotările standard pentru şofer includ: Servodirecţie cu coloană de direcţie reglabilă în înălţime şi adâncime, geamuri faţă reglabile electric, închidere centralizată, computer integrat şi priză de 12 V amplasată pe planşa de bord.


2Confort sporit şi durabil

O gamă largă de dispunere a scaunelor. Scaunul standard al şoferului pentru noul Opel Combo este reglabil în lungime şi adâncime, iar la Combi se poate regla şi în înălţime.

Dacă îţi doreşti confort sporit, pentru toate modele sunt disponibile scaune faţă încălzite, reglabile în patru direcţii cu suport lombar şi cotiere.

Modelul Combi dispune şi de banchetă spate confortabilă cu trei scaune cu centuri de siguranţă, fracţionabilă în raport de 60:40.


 3Un spaţiu pentru aproape orice obiect

Capacitatea mare de încărcare este doar una dintre caracteristicile principale. În dotarea standard a modelului Combi SWB sunt incluse spaţii de depozitare mari în uşi, în planşa de bord, un torpedo suficient de mare încât să încapă un laptop, spaţiu de depozitare deasupra parbrizului, plus un compartiment practic în spaţiul de încărcare. La acestea se adaugă suportul de documente amplasat în partea superioară a planşei de bord, buzunarul din material textil de pe scaunul pasagerului şi un suport pentru scară interior montat pe plafon, în spaţiul de încărcare.


 4Infotainment

Pentru a păstra legătura, primi informaţii actualizate şi menţine traseul, este disponibilă o gamă completă de sisteme infotainment. Configuraţia cu 4 difuzoare şi antena montată pe acoperiş este pre-instalată. Siguranţa şi confortul oferite de funcţia hands free şi comenzile amplasate pe volan sunt disponibile pentru următoarele dotări opţionale.

  • Sistem audio RDS cu 4 difuzoare de 20 W şi CD player
  • Sistem audio RDS cu MP3 player şi 4 difuzoare de 20 W, conexiune Bluetooth™, intrare auxiliară şi port USB
  • O investiţie cu adevărat importantă pentru afacerea ta este sistemul de navigaţie TomTom; kitul poate fi comandat

5Aer proaspăt la locul de muncă

Duzele de încălzire şi ventilaţie de dimensiuni mari oferă confort maxim pentru ocupanţi. Pentru eficienţă sporită şi prospeţime, sistemul de aer condiţionat este disponibil împreună cu sistemul de climatizare.


6Piele naturală

Un lux practic, care reduce impactul orelor lungi de lucru: volanul şi schimbătorul de viteze în piele naturală.


7Siguranţă activă şi pasivă

Noul Opel Combo oferă una dintre cele mai bune structuri de siguranţă din clasa sa. Airbagul şoferului este disponibil standard, iar toate modelele pot fi echipate cu airbag pentru pasagerul din faţă. În ceea ce priveşte siguranţa activă, sistemul ABS este inclus în dotarea standard, iar sistemul ESP® cu asistent la pornirea în rampă este disponibil opţional.

Adresa sediului Erebus

Str. Ioan Bianu nr. 47
Sector 1, Bucuresti

Telefon

031 005 OPEL
      031 005 6735
0740 EREBUS
      0740 373 287

E-mail

office@opel-erebus.ro

Link-uri recomandateOpel