Noul Movano

Plin de stil, noul Opel Movano Van vă va surprinde prin spaţiul său de încărcare variabil (8 m3 – 17 m3), sarcina sa utilă (de până la 4,5 t), şi prin tracţiunea pe puntea faţă sau pe puntea spate precum şi prin nivelul excelent al consumului.

BUN VENIT ÎN ZONA DE CONFORT.

Cabina mai spaţioasă, nivelul mai înalt de confort, flexibilitatea de depozitare mai mare şi plăcerea de a conduce se adaugă la nivelul mai ridicat de productivitate. Livrările efectuate pe distanţe lungi sau călătoriile către proiecte locale oferă noului Opel Movano ocazia de a asigura echipei confort, mobilitate şi informaţii.


1Scaun confort pentru şofer

Scaunul pentru şofer reglabil pe înălţime cu contur adâncit şi cu suport lombar şi cotieră reglabile este disponibil ca opţiune. Disponibil şi pentru pasagerul din faţă.


2Scaun pentru şofer cu suspensie pneumatică

Aceasta este oferit ca opţiune şi este ideal pentru deplasarea pe teren dificil sau pentru distanţe, fiind prevăzut cu funcţie de reglare în patru direcţii şi cotieră fixă. Sensibilitatea sistemului de suspensie poate fi reglată.


4Aer condiţionat

Este disponibil ca opţiune, inclusă în cadrul Pachetului de climatizare pentru condiţii mai bune de lucru indiferent de anotimp.


5Control Electronic de Climatizare (ECC)

Selectarea individuală a temperaturii este controlată termostatic. Disponibil şi împreună cu Pachetul Confort.


6Panou de instrumente

Instrumentele transparente şi uşor de citit cu amplasare ergonomică ideală, reduc nivelul de oboseală la care este expus şoferului şi cresc nivelul de siguranţă în timpul funcţionării.


Spaţiu de depozitare

Cabin este plină de compartimente de depozitare atât pentru şofer cât şi pentru restul echipei, inclusiv suporturi pentru băuturi care pot susţine sticle de apă de 2 litri. Noul Opel Movano are spaţiu pentru a satisface orice necesitate privind afacerile şi de natură personală.

Lista de funcţii standard de depozitare include:

 • Buzunare pe uşi suficient de scaţioase pentru sticle de apă de 2 litri, o servietă sau alte obiecte voluminoase
 • Buzunar cu articulaţie în portiera şoferului
 • Suport în planşa de bord pentru monede, carduri de credit şi tichet de plată cu buzunar pentru telefon
 • Suporturi de pahare pe planşa de bord şi pe spătarul scaunului central
 • Tavă pentru documente pe planşa de bord
 • Torpedou de 11 litri
 • Rafturi de depozitare pe plafon pentru şofer şi pasagerul din faţă
 • Trei cârlige pentru haine montate pe peretele despărţitor

Un alt aspect privind confortul este asigurat de două prize electrice de 12-V în cabină pentru iPods, încărcătoare pentru telefoane mobile, etc.


7Computer de bord

Acest afişaj central oferă informaţii privind distanţa parcursă în total, cea parcursă într-o călătorie, date despre consumul mediu şi curent de carburant, autonomia asigurată de cantitatea de carburant din rezervor, distanţa şi viteza medie de la ultima resetare.


8Tahograf digital

Este uşor de manipulat de şofer. Asigură înregistrarea fiabilă a datelor privind timpul de conducere şi cel de odihnă în vederea colectării şi analizării datelor necesare pentru gestionarea unei flote.


9Tempomat cu limitator de viteză

Având comenzile integrate în volan, tempomatul permite şoferului, de asemenea, să selecteze o viteză maximă temporară.

Limitator de viteză fixă
Pentru a reduce consumul de carburant şi frecvenţa accidentelor,

limitatorul de viteză al unui autovehicul poate fi programat pentru una dintre cele patru limite de viteză (90, 100, 120 sau 130 km/h). Acesta nu poate fi dezactivat de şofer.


10Ştergătoare şi faruri automate

Acestea sunt disponibile ca dotări opţionale pentru a reduce nivelul de distragere a şoferului şi pentru a creşte nivelul de siguranţă.


11Navigaţie prin satelit

Grafica clară şi atractivă prezintă toate informaţiile pentru ghidare în modul de funcţionare pe timp de zi sau în cel pentru funcţionarea pe timp de noapte, inclusiv distanţa, limita curentă de viteză curent, informaţii RDS-EON prinvind întârzierile impuse de rută şi ora estimată pentru sosire. Puteţi alege, de asemenea, între persepctiva panoramică şi cea directă de sus (prezentată aici). Hărţile acoperă 26 de state europene. Sistemul este uşor de utilizat şi poate fi actualizat prin Internet.


Afişaj color amplasat la înălţime

Ca parte a sistemului opţional de navigaţie, afişajul este amplasat central, imediat deasupra oglinzii retrovizoare, pentru a asigura vizibilitate maximă şi a nu distrage atenţia şoferului de la drum. Pe lângă informaţiile de ghidare spre destinaţie, pe ecran sunt afişate şi starea sistemului infotainment, temperatura exterioară şi puterea semnalului telefonului mobil cu funcţie Bluetooth™.


1Radio CD 30 BT

CD/MP3 player, tuner, mufă aux-in, conexiune Bluetooth™, afişaj monocolor amplasat la înălţime, comenzi pe coloana de direcţie. 4 difuzoare de 20 W. Sistemul CD 30 BT este disponibil şi împreună cu o cutie de conexiuni USB, asigurând controlul unor dispozitive precum iPod-uri şi MP3 playere.


2Mufa auxiliară (aux-in)

Toate sistemele infotainment Noul Opel Movano sunt prevăzute cu mufe auxiliare pentru iPod, MP3 player, etc.


3Conexiune Bluetooth™

Uşor de utilizat şi aproape universal, funcţia Bluetooth™ asigură comunicarea hands-free la telefonul mobil and o face mai sigură.


1Pachetul Office

Dacă utilizaţi noul Opel Movano şi pe post de birou mobil, sunt disponibile foarte multe funcţii opţionale care vă ajută să vă organizaţi. În cadrul pachetului Office le primiţi pe toate la un preţ atrăgător.

 • CD 30 BT CD/MP3 player, tuner, mufă aux-in, conexiune Bluetooth™, afişaj monocrom, comenzi radio instalate pe coloana de direcţie, 4 difuzoare de 20 W
 • Clemă retractabilă pentru documente pe planşa de bord
 • Scaun confort pentru şofer
 • Banchetă cu două locuri oferind funcţia de rabatare în poziţie plană a celui central cu o măsuţă plianţă pentru laptop, documente suplimentare, etc. şi compartiment de depozitare sub scaun
 • Panou acustic pe peretele despărţitor
 • Casetă de depozitare cu capac, detaşabilă, acoperită sau deschisă situată pe planşa de bord
 • Compartiment de depozitare suplimentar în capitonajul inferior al uşii
 • Suport pentru ochelari de soare şofer
 • Priză de 12 V în compartimentul de încărcare
 • Geam electric pentru şofer acţionat printr-o atingere
 • Capace de roţi complete

Adresa sediului Erebus

Str. Ioan Bianu nr. 47
Sector 1, Bucuresti

Telefon

031 005 OPEL
      031 005 6735
0740 EREBUS
      0740 373 287

E-mail

office@opel-erebus.ro

Link-uri recomandateOpel