Noul Movano

Plin de stil, noul Opel Movano Van vă va surprinde prin spaţiul său de încărcare variabil (8 m3 – 17 m3), sarcina sa utilă (de până la 4,5 t), şi prin tracţiunea pe puntea faţă sau pe puntea spate precum şi prin nivelul excelent al consumului.

EFICIENŢA SISTEMULUI DE PROPULSIE X3.

Cuplu mai mare la turaţii mai mici şi nivel redus al consumului de carburant şi al emisiilor. Pare imposibil? Noul Opel Movano vă oferă toate acestea prin cele trei variante de motorizare. Alege-o pe cea mai adecvată pentru nevoile tale şi combin-o cu versiunea de caroserie pe care ţi-o doreşti.


Gama de motorizări

Toate motoarele Noul Opel Movano sunt unităţi de 2,3 litri echipate cu cea mai nou tehnologie common rail care asigură o eficienţă şi performanţe excelente. Puteţi alege între trei variante de propulsoare cu puteri de 100, 125 şi 150 cp. Pentru toate motoarele s-a optat pentru acţionarea prin lanţuri de transmisie şi nu de curele pentru reducerea costurilor privind întreţinerea pe termen lung şi pentru piesele de schimb. În plus, acestea sunt prevăzute cu volanţi cu masă dublă pentru o comutare mai uşoară şi o funcţionare mai lină.


1Noul Opel Movano ecoFLEX

În plus, sunt disponibile variantele ecoFLEX. Acestea sunt oferite într-o gamă limitată de versiuni şi numai cu motorul 2.3 CDTI (74 kW). Greutatea a fost redusă prin luarea anumitor măsuri, care includ înlocuirea roţii de rezervă cu un kit de reparare a pneului şi montarea geamurilor faţă acţionate manual. Nivelurile de echipare şi opţiunile disponibile au fost şi ele reduse.


2Transmisie manuală cu 6 trepte de viteză

Toate variantele de motorizare sunt însoţite de o cutie de viteze manuală cu 6 trepte, în cadrul echipării standard. Spre deosebire de transmisia cu 5 trepte de viteză, aceasta asigură un consum de carburant mai mic şi performanţe de conducere îmbunătăţite datorită unui raport de transmitere optimizat. Cutia de viteze şi sincronizarea sofisticată garantează o comutare de nivel excelent.

Este demnă de menţionat faptul că toate modelele sunt prevăzute cu un indicator luminos pentru comutare. Acesta se află pe panoul de instrumente şi semnalează care este momentul optim pentru comutarea treptei de viteză pentru o economie de carburant maximă.


3Transmisia Easytronic® cu 6 trepte de viteză

Transmisie manuală automatizată cu 6 trepte de viteză Easytronic®, oferită ca opţiune, oferă nivelul înalt de confort la comutare asigurat de o transmisie automată fără a creşte nivelul consumului de carburant precum o transmisie manuală. Sistemul Easytronic® permite comutarea manuală a treptelor la orice turaţie. Acesta include şi un program de iarnă. Transmisia manuală automatizată cu 6 trepte de viteză Easytronic® este disponibilă în combinaţie cu versiunile Euro 5 ale motorului 2.3 CDTI ECOTEC® care dezvoltă 92 kW (125 cp) şi 110 kW (150 cp).

Am utilizat această configuraţie pentru modelul Movano actual, precum şi pentru alte linii de modele prevăzute cu sistemul Easytronic®.

Deoarece încă nu deţinem datele privind consumul, legislaţia nu ne permite să oferim mai multe informaţii despre acest echipament pentru moment.


Priza de putere

Un sistem de acţionare auxiliar alimentat de motor este disponibil împreună cu toate modelele Noul Opel Movano cu excepţia variantei ecoFLEX. Pentru aplicaţii care implică transportul unor încărcături grele de către modele cu RWD este disponibilă o priză de putere acţionată de cutia de viteze.

Adresa sediului Erebus

Str. Ioan Bianu nr. 47
Sector 1, Bucuresti

Telefon

031 005 OPEL
      031 005 6735
0740 EREBUS
      0740 373 287

E-mail

office@opel-erebus.ro

Link-uri recomandateOpel