Noul Movano

Plin de stil, noul Opel Movano Van vă va surprinde prin spaţiul său de încărcare variabil (8 m3 – 17 m3), sarcina sa utilă (de până la 4,5 t), şi prin tracţiunea pe puntea faţă sau pe puntea spate precum şi prin nivelul excelent al consumului.

ORICE ÎNCĂRCĂTURĂ ESTE BINEVENITĂ.

Datorită gamei extinse de caroserii, ampatamentelor, înălţimilor , tracţiunii pe puntea faţă sau spate, cabinei standard sau dublă şi conversiilor speciale, veti gasi un Opel Movano perfect adaptat nevoi dumneavoastra.


1Opel Movano panel van

Toate variantele de Opel Movano panel van asigură acces facil la zona de încărcare. Uşile laterale de 1.270 mm permit încărcarea unui europalet pe laterală la versiunile L2, L3 şi L4. A doua uşă laterală, disponibilă opţional face posibilă încărcarea comodă a mărfii pe lateral. La variantele H1 şi H2 uşile spate sunt pe toată înălţimea, făcând faţă cu uşurinţă cu marfă cu înălţimi de până la 1.820 mm în cazul versiunilor H2. Spaţiul de încărcare este disponibil în variante de lungime de până la 4.383 mm, cu inele şi puncte de ancorare amplasate comod, ceea ce presupune cu un spaţiu amplu pentru o amplasare sigură şi echilibrată. În plus, peretele despărţitor rezistent din metal este oferit standard pentru protecţia pasagerilor.


 2Variantele Opel Movano crew van

Oamenii de care ai nevoie, acolo unde este nevoie de ei cu orice materiale ar avea nevoie pentru a realiza lucrarea. Toate acestea sunt posibile cu Opel Movano crew van. Cele trei variante de lungime, trei versiuni de mase totale, trei opţiuni de motorizare şi două variante de înălţime se pot adapta la aproape orice sarcină.

Cabina capitonată complet cu trei locuri în faţă, locul central puntând fi rabatat complet, cu patru locuri pe al doilea rând, integrat în peretele despărţitor, poate asigura confort pentru o echipă de şapte persoane.


 3Inele de ancorare a încărcăturii

Cele 6, 8, 10 sau 12 inele de ancorare a încărcăturii pe podea (numărul depinde de lungimea autovehiculului) fixează încărcătura în siguranţă.


 4Treapta din spate

Oferita ca dotare standard pentru modelele cu tracţiune pe puntea spate, treapta spate retrasă facilitează accesul la compartimentul de încărcare şi este disponibilă ca opţiune pentru modelele FWD.


5Podea de protecţie din lemn

O podea din lemn pe care a fost aplicat un strat de răşini protejează spaţiul de încărcare de deteriorările care pot apărea în timpul operaţiei de încărcare sau descărcare este disponibilă ca dotare opţională.


6Panouri protectoare din lemn

Panourile din lemn pe toată sau pe jumătate din înălţime, special concepute pentru noul Movano sunt disponibile pentru protecţia pereţilor laterali.


 7Cârlig de tractare detaşabil

Datorită cârligului de tractare de tip Euro Opel Movano este mult mai practic.


 8Perete despărţitor cu geam

Disponibil opţional, peretele despărţitor cu geam faciliează atât vizibilitatea în spate cât şi supravegherea compartimentului de încărcare.


9Platform cab

Ideal pentru conversii integrate ce necesită o podea joasă şi acces în zona de încărcare din cabină. Noul Opel Movano platform cab este disponibil cu trei lungime şi două înălţimi ale plafonului cabinei. Panoul de interfaţă cabină-caroserie a fost optimizat pentru facilizarea integrării .Pot fi comandate cabluri cu lungime extinsă pentru blocurile optice spate.


Baza optimă pentru toate tipurile de conversii, Movano sasiu cu cabină standard sau cabina dubla este disponibil cu trei lungimi cu tracţiune pe puntea spate şi două lungimi cu tracţiune pe puntea faţă. Sasiul solid de tip box-frame are secţiuni superiaore late cu puncte de montare integrate, în timp ce bara spate montată dedesubt, , permite carosierilor să adapteze cu uşurinţă lungimea cadrului.

Adresa sediului Erebus

Str. Ioan Bianu nr. 47
Sector 1, Bucuresti

Telefon

031 005 OPEL
      031 005 6735
0740 EREBUS
      0740 373 287

E-mail

office@opel-erebus.ro

Link-uri recomandateOpel